Mai­Kupon

Kategóriák

Előadás Kizárólag Hölgyeknek! Avagy a pasi megtartás művészete. AZ ÉRINTÉS HATALMA: EGY ESTÉS, 4 ÓRÁS előadás: 12 000 Ft helyett: 6 000 Ft-ért.

Hölgyek figyelem! Közkívánatra ismét! Előadás Kizárólag Hölgyeknek titkos plusszal megspékelve!! Avagy a pasi megtartás művészete. Életre szóló tanfolyam, extra meglepetéssel. + 18-as ajánlat: "Az érintés hatalma" c könyv szerzőjétől, Vámos Pétertől tudhatod meg tested rejtett bugyrainak élvezetét, ill. a párod számára az örömszerzés gyönyörűséges útjának lépéseit.


Kapcsolatod laposodik?

Az intim együttlétek árnyékai a régi hévnek?

Életedben nem érezted a sokat emlegetett kirobbanó érzést?


Vámos Péter feltárja a titkot!Elhidegülés, megszokás, ingerhiány, rutin ami betölti a szexuális életed? A távol keleten meg is találták rá a megoldást. Kidolgozták a Tao-masszázst! "Bő kétezer év előnyük van" A szakadék fölött, ami a nő és a férfi között napjainkban fellelhető, az előadás során hallottak fogja számodra áthidalni. Mindezt meztelenkedés, izléstelenség mentesen! Az előadás során a vetítések grafikus ábrákkal történnek.

 

A kupon tartalma: egy estét / 4 órás tanfolyam:

 

Amit nyersz Vámos Pétertől, az a tudás, a felismerés önmagadhoz, és a partneredhez:

 

A változatosság, a kiteljesedés, az önkifejezés, a boldogság, hogy megéled és megérzed a tested sóhajait, jelzéseit.  - amit ad ez a kupon. + Különleges masszázs technikát, melynek partnered nem tud majd ellenállni, és újra vágyakozni fog- rád.      


Ennek a tanfolyamnak a segítségével olyan tudásra tehetsz szert, amire ma ebben az országban csak egy maréknyi ember képes. Egy különleges masszázst sajátíthatsz el, melynek hatására egy férfi sem tud majd ellenállni neked. Ha megtaláltad az igazit ne habozz, vesd be a tanfolyamon szerzett tudásod és éljétek át a boldogságot a legfelsőbb szinteken. Az oktató nem más, mint az Érintés Hatalma című könyv szerzője. Sajátítsd el ezt a tudást még időben. Amiről ez az előadás szól, az a tűz! A vágy, ami örök. A szenvedélyről, ami nem ér véget. A borzongásról, amitől egyszerre fázik és melege van.  Ahhoz, hogy ezt átélje, egy megváltozott tudatállapotba kell kerülnie. Jelenkorunk szexualitása a legtöbb esetben az önzőségen alapul. Az emberek többsége saját magával foglalkozik, saját vágyai kielégítésére törekszik, saját magára figyel. Ez így egyszerűen nem működik. Ezen a tanfolyamon a technikák mellett a legfontosabb alaptételt is el lehet sajátítani: egymás szolgálatát. Ettől lesz egyedi  a párkapcsolat is. Így lehet egymás istenévé, istennőjévé válni. Ebből lesz egy kerek egész. Egy korábbi nagy sikerű előadásról: "Nagyon tanulságos este volt az első (Párcsinálók) előadásunk. Volt bennem félelem.Kizárólag hölgyekből álló hallgatóság elé kiállni ezzel az alapvetően kényes témával? Higgyék el legalább akkora bátorság kell hozzá, mint a hölgyeknek, hogy beüljenek hallgatónak.Utólag is köszönöm nekik a bizalmat és minden tiszteletem az övék! Az előadás felénél már tudtam, hogy jól döntöttem.Egy előadásra, mely a harmóniáról, az összetartozásról, a vágyról, a szenvedélyről, egymás feltétel nélküli szolgálatáról, tiszteletéről szól csakis hölgyeket szabad meghívni. Nincsenek véletlenek.Életem egyik legjobb döntése volt. Legyenek hát ők e hatalom birtokosai. Rajtam nem fog múlni! Akik bevállalják, hogy eljönnek méltók is rá! Még egyszer köszönöm a bizalmat mindenkinek utólag és előre is. Lehet ám boldogan is élni, nincs megtiltva!Vámos Péter   

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím: Hotel Glória

Az előadások időpontjai:

2013.08.31. Szombat 16 óra Csak Nőknek! (Mata Hari képző )


2013.09.27. Péntek 18 óra Csak Nőknek! (Mata Hari képző )


2013.10.19. Szombat 16 óra Csak Nőknek! (Mata Hari képző )

 

Bejelentkezés szükséges: 20/4851296

H-V: 0-24 

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vámos Péter
Cég
V P
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 22
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére