Mai­Kupon

Kategóriák

Előzd meg a komolyabb fogászati problémákat! Intraoral kamerás fogászati szűrés, panoráma röntgennel, rákszűréssel és írásos kezelési terv készítéssel, most 1.990 Ft-ért a Villányi Dent Fogászati Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az intraoral kamerás fogászati szűrés segítségével olyan fogászati gócpontokat is fel lehet fedezni, melyek az adott pillanatban még nem okoznak problémát, de a későbbiek folyamán komolyabb fogászati beavatkozásokat is okozhatnak. Előzd meg a kellemetlen meglepetéseket és ismerd meg pontosan, hogy fogaid milyen állapotban vannak. Az igényes és jól felszerelt Villányi Dent Fogászati Központban, most a szűrési csomag segítségével az alábbi szolgáltatásokat tudod igénybe venni: intraoral kamerás fogászati és szájrák szűrés, panorámaröntgen felvétel és írásos kezelési terv készítés.Az intraoral kamerás szűrés során egyenként átvizsgálják a fogaid állapotát és a szájüreg is átvizsgálásra kerül. A szűrés során megtekintik az ínyedet is, hiszen ennek mindenkori állapota is sokat elárulhat az esetleges fogászati problémákról. Kiderítik, hogy vannak-e tasakok a fogak és az íny között. A vizsgálat tökéletes kiegészítője a panorámaröntgen. A felderített fogászati problémák kezelésével számos kellemetlen vagy súlyos tünet megszüntethető illetve megelőzhető.


panorámaröntgen az egész fogsorod állapotát képes megmutatni. Egyik nagy előnye van az így készült képnek, hogy gyorsabban és könnyebben felállítható a diagnózis és felismerhetőek olyan elváltozások, melyek még nem okoznak egyenlőre problémát. Ezzel a képalkotó eljárással láthatóvá válnak a korábbi fogászati beavatkozások esetleges hibái, sőt akár a rejtett fogszuvasodás vagy akár ciszta is. A szájüregi rákszűrésnek is kitűnő eszközeként szolgál, hiszen jól láthatóak a felvételen a kóros, nem odaillő képletek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpontot az alábbi telefonszámokon lehet egyeztetni a Villányi Dent Fogászati Központtal: +36 1 279-1184 vagy +36 70 770-6544.


A Villányi Dent Fogászati Központ pontos címe: 1114 Budapest, Villányi út 6, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt kiválóan megközelíthető! (Móricz Zsigmond tér közelében.)


Rendelési idő: Hétfőtől-péntekig: 08:00 - 21:00. Szombaton: 09:00 - 15:00. Vasárnap: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Villányi Dent Fogászati Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Villányi út. 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére