Mai­Kupon

Előző Életek Megtapasztalása, Problémák Oldása Betegségek Feltárása Kapcsolatok Felismerése!
Reinkarnációs utaztatás:12 000 Ft helyett 5 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Előző életek.

Mindig foglalkoztatta az emberiséget, hogy mi történik velünk a halál után, illetve hogy történik-e valami egyáltalán.

Léteznek olyan vallások és hitrendszerek, melyek tanításai szerint az öröktől való lélek számtalan inkarnációt él meg, hogy tanuljon, fejlessze önmagát, így jutva el a Forrással való tudatos egység szintjére.

A nyugati országokban szokatlan volt ez a világlátás, mára azonban egyre többen vannak, akik álmaik, mások egy-egy helyhez vagy történelmi korhoz való megmagyarázhatatlan vonzódás hatására gondolkoznak el a reinkarnáció lehetőségéről, esetleg úgy érzik, különös szálak fűzik őket valakihez, akivel csak nemrég találkoztak.
Mire használható ez a módszer?

Bár az előző életekbe vezető regressziót a fenti kérdések megválaszolására is alkalmazhatjuk, elsősorban mégis azok számára lehet hasznos, akik életükben valamilyen ismétlődő negatív mintát fedeznek fel, olyan helyzeteket, melyekkel – akaratuk ellenére – időről időre újra szembesülnek, akik veleszületett vagy karmikusnak gondolt fizikai problémáik okát szeretnék megtalálni, akik szeretnének jobban rálátni jelen életük történéseire.A szolgáltatóról:

Illés Erika vagyok. 1966. április 20-án születtem Budapesten. Már gyermekkoromban érdekelt, miért történnek úgy a dolgok, ahogyan én nem szeretném. Kerestem minden lehetséges választ, és bejártam a nagyvilágot, hogy megtudjam, mit keresek itt ezen a bolygón. Ausztráliában kötöttem ki, ahol nagy meglepetésemre a bennszülöttek pártfogásukba vettek. Itt kezdődött az Én kalandos karmikus leckéim elsajátítása, Jelenleg prána gyógyászattal, jóslással és számmisztikával foglalkozom, de természetesen nem maradt abba a tanulási folyamat, folytatódik és ki tudja meddig tart még.

Fedezd fel velem a világot, járd az utadat, tanulj tapasztalj! Amennyiben elakadtál az utadon, Én szívesen segítek Neked.

 

Legfontosabb infók

  • Egy alkalommal több kupon is felhasználható
  • Egy ember több kupont is vásárolhat

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kb. 1 órás időtartamra vonatkozik.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3649603 H-V: 10-21

Bővebben: http://rainbowjosda.hupont.hu/

Ajándékba nem adható! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 25/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére