Mai­Kupon

Előzze meg a későbbi egészségügyi problémákat gyermekénél, hiszen a szemünk világa a legnagyobb kincs! Speciális baba szemvizsgálat 8 hónapos kortól 3 éves korig a Diagnoptikánál, most 3000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A baba szemvizsgálat egy olyan új és egyedülálló, babáknak és 3 éves korig kisgyermekeknek kifejlesztett szemvizsgálat, amellyel kiszűrhetőek a csecsemők veleszületett szemészeti funkcionális eltérései. Minden olyan esetben, amikor egy gyermek nem tud még megfelelően, illetve megbízhatóan visszajelezni a látás minőségéről, a speciális baba szemvizsgálat fényt deríthet különböző eltérésekre. 

Miért olyan egyedi a baba szemvizsgálat? A szűrővizsgálat úgy végezhető, hogy az a gyermek részéről semmilyen együttműködést nem igényel. Nem kell olvasnia tudni, vagy képeket felismernie, de még beszélnie sem. Ezen kívül kíméletes hiszen nem szükséges a  szemcseppel történő pupillatágítás sem. Miért fontos a kisbabák szemét vizsgálni? A szülők sokszor nincsenek tudatában, hogy a kicsi szeme esetleg nem működik megfelelően, mert látszatra semmilyen probléma nem jelentkezik. A csecsemőkori kancsalság laikus számára nem biztos, hogy mindig egyértelműen felismerhető. A kétszemes éleslátás hiánya olyan súlyos tompalátáshoz vezethet a kisgyermekek egyik szemén, amely egy bizonyos koron túl egyáltalán nem gyógyítható. A csecsemők szemének vizsgálata ugyanolyan fontos, mint pl. a hallás, vagy a csípőficam vizsgálat. Külföldön már a szemvizsgálat is kötelező szűrés a babáknál. Mint minden betegségnél itt is a megelőzés az elsődleges! 

Milyen gyermekkori szembetegségek szűrhetők ki a BabaSzemész vizsgálattal? Gyakori gyerekkori szemészeti problémák: a két szem közötti jelentős Dioptria különbség, rejtett kancsalság, fixálási probléma, magas Dioptria érték,- mely szemüveg korrekcióra szorulna. A kancsalság e formáját 1 éves kor alatt ezzel a géppel lehet legegyszerűbben szűrni, ilyenkor még nem késő, a gyermek szeme ekkor még korrigálható. 

Hogyan zajlik le egy baba szemvizsgálat? A vizsgálat kellemes légkörben történik, ahol a gyermek az édesanyja, vagy kísérője ölében ül az egész vizsgálat alatt. A kicsi kb. 1 méter távolságból néz a kamerába, amely hangokat és fényt bocsát ki, így odavonzza a gyermek figyelmét. A gép azonnal érzékeli, amikor a gyermek a kamerába fókuszál, és elvégzi a mérést. Az egész vizsgálat gyors, barátságos és nem él vissza a gyermek türelmével. A kicsinek nem kell félnie a vizsgálattól, hanem játékként fogja majd fel. A vizsgálatnak semmilyen mellékhatásai nincs. A kicsi a géppel a vizsgálat során semmilyen közvetlen kontaktusba nem kerül, nem szükséges gyógyszeresen tágítani a pupilláját, így fájdalomnak sincs kitéve.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előre egyeztetett időpontban vehető igénybe az alábbi telefonszámon: +36 1 785 7521.

A vizsgálat pontos helyszíne: Diagnoptika Rendelő, Budapest. 1089. Vajda Péter utca 43.

A vizsgálat korszerűen felszerelt magánorvosi rendelőben történik. 

Nyitva tartás: Hétfőtől-csütörtökig: 10-18 óra, pénteken: 10-16 óráig, szombat, vasárnap: zárva.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • A 3-as Metróval a népligeti megállónál az 1-es villamosra átszállva, majd a villamos Vajda Péter utcai megállójától 300 méterre.
  • A 99-es busz (Blaha Lujza tér és Pesterzsébet, Mátyás király tér között közlekedik), Könyves Kálmán körúti megállójától 50 méterre.

Megközelíthetőség gépjárművel: GPS: 47.482829,19.101638


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szentkirályi Szemorvos Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Vajda Péter utca 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére