Mai­Kupon

Kategóriák

Emésztési zavarok kimutatása laborvizsgálattal a Gellért Medical Laborban 13.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Alhasi fájdalmak, fáradtság, krónikus hasmenés, székrekedés, hányinger, hányás, láz, vérszegénység, puffadás, görcsök, fogyás, étvágytalanság? Ezek és a hozzájuk hasonló tünetek mindannyiunk számára ismerősek lehetnek, és sokszor nem is tulajdonítunk nekik nagy jelentőséget. Pedig sokszor pár apróbb életmódbeli változtatással örökre megszabadulhatnánk tőlük. A szűrővizsgálati csomag pedig segít kideríteni azt is, hogy a tünetek esetleg egy  komolyabb emésztési zavar miatt vannak jelen életünkben, vagy egy betegség előfutárjaként rosszabb a közérzetünk! A szűrőcsomag segítségével, akár korai szakaszban is fel lehet ismerni a különböző betegségeket, így ennek köszönhetően, azok még kiválóan kezelhetőek vagy akár visszafordíthatóak! A vizsgálat széklet emésztettséget is tartalmaz. A vérvétel éhgyomorra történik!

A csomaggal a következő betegségek mutathatók ki:

 • Lisztérzékenység: A lisztérzékenységet lappangó betegségnek is hívják, mert akár évtizedekig is rejtve maradhat számos panaszt okozva. Meddőséget okozhat, gyermekek visszamaradnak a tanulásban, és gyakran ez az oka az évek óta fennálló vashiánynak is. Gyógyítani nem lehet, azonban minél előbb fény derül a betegségre, annál előbb lehet kezelni. 
 • Crohn betegség
 • Helikobakter fertőzés
 • Májfunkció és hasnyálmirigy enzim
 • Egyéb gyomorhurut
 • Fehérje-szénhidrát-zsíremésztettség
 • Fontos: Az emésztési zavarok kimutatása, gyomor-, és bélrendszeri betegségek vizsgálata vérvétel segítségével történik! A kupon műszeres beavatkozást, ultrahangot, és CT vizsgálatokat nem tartalmaz.

A csomag tartalma:

 • Gasztroenterális panel vizsgálat – ( kimutatható a lisztérzékenység, az igen komoly bélgyulladási tünetekkel járó Crohn betegség, illetve az egyéb típusú gyomorhurutok )
 • Helicobacter Pylori vizsgálat- mely a fekély leggyakoribb kórokozója
 • Vérzsír szintek
 • Vas paraméterek- bizonyos bélbetegségek esetén a gyulladt bélfal miatt a vas nem tud felszívódni, emiatt értéke akár minimálisra csökkenhet
 • Mennyiségi vérkép vizsgálatából kiderülhet vérszegénység, gyulladással fertőzéssel járó állapotok.
 • C-reaktív protein ( CRP ) -mely érzékeny jelzője az akut gyulladásoknak. Értéke kizárólag a gyulladásos időszakban emelkedett, emiatt sokkal érzékenyebb vizsgálat, mint a süllyedés
 • Reuma faktor- mely pozitív esetben kísérője lehet akár a lisztérzékenységnek
 • Májfunkció + hasnyálmirigy ( emésztési enzim )
 • Fehérje, szénhidrát, zsíremésztés vizsgálata székletből
 • Kedvezménnyel kérhető grafikai leletértelmezés (2.500 Ft-ért), illetve grafikai leletértelmezés szakértői véleményezéssel (4.000 Ft-ért), mely ára a helyszínen fizetendő!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes online bejelentkezés kizárólag: http://idopont.gellertlabor.hu/ oldalon keresztül, telefonon nem lehetséges! 

Bejelentkezéskor meg kell adni a MaiKupon kupon kódot!

Bővebben tájékoztatás: http://www.gellertlabor.hu/csomagajanlat/emesztesi-zavarok oldalon. Érdeklődés minden nap 14:00-15:00 óra között. A leletek 10-15 munkanapon belül készülnek el, melyet e-mailben kap meg. Amennyiben valakinél az eredményei alapján sürgős ellátásra van szükség, akkor mihamarabb megküldik az eredményt.

Az időpont legkésőbb 24 órával előtte mondható le, amennyiben nem kerül időben lemondásra, a következő alkalommal 2.000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni. A labor épülete előtt közvetlen parkolási lehetőség van.

Amennyiben Ön csak érdeklődni szeretne vizsgálatokkal kapcsolatban, akkor azt minden esetben e-mail formában tegye! Napközben laboratóriumi munka folyik. Igyekszünk a lehető leghamarabb Önnek megfelelő és kielégítő választ adni. E-mail cím: info@gellertlabor.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gellért Medical Labor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Kemenes u. 4. fszt. 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére