Mai­Kupon

Kategóriák

Emésztőrendszeri betegségekre vonatkozó laborvizsgálat a Gellért Medical Laborban! Helicobakter Pylori, lisztérzékenység, emésztési enzimek és gasztroenterális panel vizsgálatok vérvétel segítségével 13.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kuponos ajánlatunkban a Gellért Medical Laborban, most vérvétel útján elvégzik a leggyakoribb emésztőrendszeri betegségek szűrését: Helicobakter Pylori, lisztérzékenység, emésztési enzimek és gasztroenterális panel vizsgálatok. A Gellért Medicial Laborban a vizsgálatokat gyorsan és kényelmesen, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel végzik el. Az eredményeket szakemberek elemzik ki, mely eredmények alapján általános képet kaphat egészségügyi állapotáról, illetve tudomást szerezhet a tünetmentes, vagy kezdeti szakaszban lévő esetleges betegségeiről. Az eredményeket 10-14 napon belül kapják kézhez, e-mail formájában.A csomag tartalma: 

 • Teljes vérkép.
 • Süllyedés.
 • C reaktív protein. (CRP)
 • Reuma faktor. (RF)
 • Vas.
 • Transzferrin.
 • Koleszterin.
 • Triglicerid.
 • Helikobakter antitest.
 • Gasztroenterális panel (lisztérzékenység, Crohn betegség, sorvadásos gyomorhurut, egyéb).
 • Széklet emésztettség.

 

Mi a lisztérzékenység? A lisztérzékenység a búza, a rozs, a zab és az árpa egyik összetevőjével, a gliadin fehérjével szembeni túlérzékenységet jelenti. Legfőbb tünetei felnőtt korban: hasmenés, kóros fogyás, általános gyengeség érzet, étvágytalanság, hányás. Gyermekek esetén jellemző tünetei: pókhas, vékony végtagok és alacsony termet, vitaminhiány, vérszegénység, és bűzös, csomós zsíros széklet. Gyermekkorban a panaszok többnyire 1-1,5 éves korban a lisztes táplálék bevezetését követően kezdődnek. 


Crohn betegség: A Crohn-betegség a bél rohamokban jelentkező, krónikus gyulladása. Jellemzően a vékonybél utolsó szakaszának és a vastagbélnek a gyulladása, de a szájüregtől a végbélnyílásig a tápcsatorna bármely szakaszán előfordulhat. A gyulladás a bél több, egymástól elkülönült szakaszát érinti. Az érintett területnek valamennyi rétege gyulladt. A betegség klasszikus tünetei a hasmenés, a hasi fájdalom és a felszívódási zavarok. A Crohn-betegség főként fiatal felnőtt korban (14-24 éves kor között) jelentkezik, de előfordulhat gyermekeknél is.


Helicobacter Pylori vizsgálat célja: Vizsgálata azért fontos, mert a helicobacter pylori nevű baktérium a gyomor -és nyombélfekély, valamint a gyomornyálkahártya-gyulladások nagy részének oki tényezője. Ez a betegség antibiotikummal jól kezelhető! 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: Kizárólag online lehet bejelentkezni az idopont.gellertlabor.hu oldalon 
Érdeklődés: hétköznapokon 14:00 - 16:00, kivéve péntek: 13:00 - 14:00-ig. +36-1/209-3682 , vagy 
info@gellertlabor.hu 


Az eredményeket 10-14 napon belül kapják kézhez, e-mail formájában. Egy személy felhasználhat: 1 kupont és ajándékba adhat: 1 kupont. A vizsgálatok egészségpénztári számlára elszámolhatóak.


Kérhető grafikus kiértékelés is, melynek díja 2.500 Ft. Fontos: A Gellért Medical Laborban 4 éves kor alatt nem vállalnak vérvételt!!


Nyitva tartási ideje a Labornak: hétfőtől-csütörtökig: 8.30-16.30, pénteken: 8.30-15.00.
Időpont lemondás 24-72 órán belül lehetséges. Amennyiben a megadott időpontban nem jelenik meg, akkor a következő alkalommal 2.000 Ft-os plusz költséggel kell számolnia a Gellért Medical Labor felé. 


Egyéb fontos tudnivalók kuponos vásárlók részére: http://www.gellertlabor.hu/labor-tudnivalok
A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gellért Medical Labor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Kemenes u. 4. fszt. 4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére