Mai­Kupon

Kategóriák

Energetizáló gyógymasszázs reikivel, Tibeti hangtál kezeléssel, arc és fejmasszázzsal 1.990 Ft-ért. A három alternatív gyógymódot most kivételesen egyben próbálhatod ki az energetizáló gyógy-masszázs keretében.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Felnőtteknek és gyerekeknek:
Stressz-oldás, félelem, depresszió, szorongás, alvászavar, fogyókúra, tanulási problémák és egyéb testi, lelki, szellemi panaszok esetén alternatív gyógymódok, melyben a beteg idegrendszert, szerveket öngyógyító mechanizmus beindításával egészségessé-, tünetmentessé tesszük.Energetizáló Gyógy-masszázs

(Energia szint felmérés, csakrák feltöltöttségének felmérése, csakrák feltöltése, energetizáló gyógy-masszázs, a masszáz befejezése után energia szint feltöltöttségének visszamérése, hogy mennyi energiát sikerült felvenni a masszázs során.

Tibeti hangtál kezelés (csakrák energetizálása)

A hangtálak hatása: A hangtálak három síkon hatnak az emberre. Az első sík a fizikai test számára érzékelhető hatások, a hang és a rezgés. A hangot évezredek óta hívják segítségül a test és a tudat egységének megteremtéséhez. A rezgés elsősorban a testünkben található rendkívül jó éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A víz testünk minden pontján megtalálható, így a rezgéseken keresztül sejtszinten megmozgatva az egész szervezetben nagyon erőteljes hatásokat indít el. Képes feloldani a fizikai blokkokat. Ezen kívül a tálak hangja megérinti a legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben.  

Mindenki nagyon nyitott a hangokra, a rezgésekre, ami komplexen legfőképpen fejleszti a gyermekek készségeit, mely készségek fejlettsége alapfeltétele az iskolai jó teljesítménynek, a boldog gyermeki létnek. Segíti a motorikus fejlődést, a mozgáskoordinációt, a beszéd-, írás- és olvasási készséget, elősegíti az összpontosítást, valamint jó hatással van a túlmozgásos gyerekekre is.

A megfelelő alkalmazás esetén a hangtálakkal számos pozitív hatást lehet elérni. Nyugtatóan hatnak, javul a közérzet, mély   nyugalmi állapot jön létre, ugyanakkor növeli az éberséget, a koncentrációs - és érzékelő képességet és a kreativitást, így jótékonyan befolyásolja a tanulási képességeket, növeli az önbizalmat.

Arc- és fejmasszázs

A három alternatív gyógymódot most kivételesen egyben próbálhatják ki az energetizáló gyógy-masszázs keretében.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. szeptember 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges érvényes kuponkóddal 06/20 9192792 elérhetőségen.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Török Éva
Cég
Török Éva egyéni vállalkozó
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Frangepán utca 74.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére