Mai­Kupon

ENGEDD MAGADHOZ A TERMÉSZET CSODÁIT!
Halpedikűr + Thai lábmasszázs a Saeng Tian Thai Masszázs Szalonban 3800Ft helyett 1800 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szépülj mosolyogva,ismerd meg a halpedikűr élményét!Gondolnád-e, hogy a lábápolásnak létezik egy olyan fajtája, amelytől nemcsak megszépül és egészségesebb lesz a lábad, de mindehhez egy olyan kellemes élmény is párosul, amitől mosolyogva lépsz ki a szalonbólZuglói szalonunk szakképzett, profi thai masszőrhölgyei szeretettel várják régi és leendő vendégeiket!,,A láb jól jár" kényeztető csomag:


20 perc Halpedikür

 20 perc Thai lábmasszázs


A természetnek vannak apró csodái, ilyen a Garra Rufa nevű halacska is, amelyet nem véletlenül emlegetnek világszerte doktorhalként. Ezek a kis halak bársonyossá varázsolják lábad bőrét, megszabadítják az elhalt hámsejtektől, és emellett egy kellemesen bizsergető mikromasszázsban is részesítenek.


 Mindezt nem fogaikkal teszik, ugyanis nincs foguk, hanem szájukkal vákuumot képezve, gyengéden szívogatva távolítják el az elhalt hámréteget,  miközben élénk ficánkolásuk simogatóan bizsergető, kellemes érzést nyújt, amitől idegrendszered megnyugszik, vérkeringésed élénkül. A kis „úszó doktorok”  búcsúzóul még egy enzimet is a bőrödbe juttatnak (dithranol), amely serkenti az új hámsejtek képződését. 

Testünk minden szerve a talp egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben, és azon keresztül befolyásolható. A talp a test térképe, minden szervünk, testrészünk meridián-pontja megtalálható a talpon is, így a talpmasszázs a nevével ellentétben nem csak a talpra és a lábra hat, hanem jótékony hatása az egész testre és az összes belső szervre kiterjed. Serkenti a belső szervek aktivitását, fokozza az egész test működését, egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringést. A talpmasszázs kényelmes fotelban történik, a masszőr a kezén és az ujjain kívül krémet, olajat és egy speciális fapálcikát is használ.

 

A talpon található úgynevezett reflexpontok stimulálásával, majd a vádlin felfelé haladva, az akupresszúrás pontok nyomkodásával eljut a térdig majd pedig befejezésül néhány percben a vállat és nyakat is megmasszírozza.


                   

 Mosoly, szépség, egészség – a természettel harmóniában! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


 

Telefonos bejelentkezés szükséges!

T/20-266-43-70

Saeng Tian Thai Masszázs Szalon

1142 Budapest Kassai u. 178/a

Nyitva tartás: H-V: 10-21.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SAENG TIAN Thai Masszázs Szalon
Cég
Travez Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Kassai u.178/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére