Mai­Kupon

Eper januárban című romantikus vígjáték a Budaörsi Játékszín előadásában hihetetlen áron most 2100Ft helyett csak 1050Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hová mész, ha elhagysz? Magaddal viszel? És filmet is fogsz belőle írni, ugye?
Megírod majd, hogy én szerettelek, de te nem szerettél. Vagy inkább én nem szerettelek, pedig te szerettél. Vagy még inkább, hogy mindenki mást szeret vagy esetleg egymást…

A kupon kizárólag a 2012.január 21. 19.00 órás előadásra szól!Így bonyolódik bele Francois is a készülő forgatókönyvébe. Addig keveri a valóságot a fantáziával, amíg már ő maga sem tudja, hányadán áll. Sophie egy kosárnyi eperrel (januárban…), Léa hosszú levelekkel, Robert kijavítatlan dolgozatokkal szaladgál a kávézó és a mosoda, a táncparkett és a fogadó között; Francois pedig figyeli, hogyan kelnek életre szereplői. És miért hazudnak ennyit.
Mert ilyen az élet…? Vagy ez csak képzelet…?

Francois, a kávéházi pincér arról álmodik, hogy egy szép napon híres forgatókönyvíró lesz. Írói szárnypróbálgatásaihoz pedig – ahogy az ilyenkor lenni szokott – közvetlen környezetéből merít ihletet. Megírja, pontosabban átírja barátai szerelmi életét, miközben persze a sajátját is alaposan összekuszálja. Készülő filmjének főszerepeit régi szerelmére, Sophie-ra és a kávéház egyik törzsvendégére, Robertre osztja, akik hála Francois áldásos tevékenységének – úgy tűnik, egymásra találnak. De nem tudni, mindez csak egy forgatókönyv lapjain létezik-e vagy a valóságban is működni tud. És amikor felbukkan Léa, Sophie gyerekkori barátnője, aki évek óta egy régi találkozás emlékét kergetve Robertet keresi, már végképp eldönthetetlen, hogy ki a jobb forgatókönyvíró: Francois vagy az élet...


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag az január 21-i 19:00 órás előadásra szól.

A kuponok beválthatóak az előadás helyén : Budaörsi Játékszín - 2040 Budaörs, Szabadság út 26. - jegypénztárban az előadás kezdete előtt egy órával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budaörsi Latinovits Színház
Cég
Budaörsi Latinovizs színház
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Szabadság út 26.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére