Mai­Kupon

Épített zselés műköröm fehér vagy színes véggel 4800Ft helyett csak 2400Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A műköröm esztétikus, egyre népszerűbb és természetes hatású. Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. A mai világban állásinterjún, tárgyaláskor bármilyen alkalommal  a fellépést magabiztossá teszi, ami már fél siker! 

Manapság egyre elterjedtebb és egyre nagyobb divatot kapott műköröm sokak fantáziáját megmozgatja. Ám azzal kevesen vannak tisztában, hogy a szebbnél szebb műveknek milyen előnyei, illetve hátrányai származnak, valamint hogyan dönt egy szakmabeli arról, hogy a vendégének melyik fajtát milyen díszítéssel és formával ajánlja.

Miért kell a műköröm?
Sokan csak divatból szeretnének ennek a tulajdonosai lenni, ám vannak akik kifejezetten valamilyen szakma, munka, kezük szebbé tétele miatt. Gondoljunk csak a lerágott körmökre, vagy lepattogzott lakkokra, esetleg egy olyan kézformára, amit egy műköröm széppé tud tenni vagy idő hiányában nincs erőnk minden este a beszakadt körmöket reszelgetni, átlakkozni. Hiszen azért azt valljuk be: a mai világban - főleg ha nőről van szó -, kötelező az ápoltság.

 

Manapság már mindenféle színben kapható zselé és porcelánpor is, ezért legtöbben nem lakkozzák, hanem automatikusan a díszeket is bele építik a körömbe. pl. francia.. Nem nagyon kell vele foglalkozni, kibírja a mosogatást, a főzést, a kert kigyomlálását is. Sokkal strapabíróbb, mint a természetes köröm!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a 06/70 2128436-os telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Újpesti Fodrászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1041 Budapest, Árpád út 122.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére