Mai­Kupon

EREDMÉNY CENTIKBEN ! FOGYASZTÓ KEZELÉS 5 LÉPÉSBEN HIHETETLEN ÁRON 27000Ft HELYETT MOST CSAK 13500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy új csúcsminőségű termékcsalád a kozmetikusok kezében. Ez nem egy szimpla termék.
20 ország 3000 szalonja a hatékonysági garancia.
Kizárólag természetes anyagokból készülnek különleges eljárással. A kezelések sokfélesége építhető fel, speciális protokolok állíthatók össze.
Most egy ilyen " eredmény centikben" kezelés  ajánlok a célzott testrészek fokozott zsírlerakódásainak csökkentésére, illetve a mélyen fekvő cellulit fellazítására és kezelésére.

 Kezelésemet az "Intenzív Család" termékeivel végzem. A fogyasztó testradírral kezdem. Hatóanyagai bőrfeszesítő cellulit elleni hatást fejtenek ki. A fogyasztó kezelés ideális előkészítője.
Ezután megindul a támadás a zsírpárnák ellen. Az Intenzív fogyasztó olajjal valamint a  krémmel zsírtörést végzünk. Ezek a rotációs mozgást végző "tüskék" eltávolítják a cellulit adta kellemetlen tüneteket a bőrön valamint a felhalmozott "hideg zsírcsomókat". A kezelés nem fájdalmas, sőt kellemes és nagyon hatékony.
A "Bársonyos Iszap" igazi újdonság Rendkívül előnyösen hat a bőr és kötőszövet sejtjeinek megújulására, kötőszöveti méreganyagok kiürítésére. Alakformálás, nyirokrendszer tisztítása,  immunrendszer erősítése,bőr feszesítése, lokális zsírbontás, bőrproblémák kezelése. Ez mind a magas és különleges hatóanyag tartalmának köszönhető. Plankton kivonatok, algák, guarana és még sorolhatnám.
A bársonyos iszapot a kezelni kívánt testrészre alkalmazzuk. Betekerjük fóliával és infra paplanba fektetjük a vendéget. Az alul-felül ható infra sugarak jótékony hatásának köszönhetően olyan gyors és hatékony fiziológiai folyamatok indulnak be, amik a zsírt folyékonnyá teszik. Ezek az összetevők azután gátolják illetve megelőzik, hogy a zsír megszilárdulva lerakódjon a zsírszövet rétegeiben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 3 alkalmas kezelésre szól.

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges.

Tel: +36209566433 - as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére