Mai­Kupon

ÉREZD MAGAD EGYRE JOBBAN! 40 perc talpmasszázs és ingyenes reflexológia állapotfelmérés és kezelés ár 2350Ft-ért 4900 helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A  kezelés állapot felméréssel kezdődik itt tapintással megállapítjuk, az érzékeny zónák helyét majd behatároljuk a hozzátartozó szervet, szerv rendszert. Ha az adott területen fájdalmas a kezelés az egyensúlyt vissza kell állítani további kúraszerű kezelés javasolt. Általában az öngyógyító folyamatok beindulásához heti 2 alkalom elegendő majd a további kezelések egyre fájdalom mentesebbek és végül csak kellemes érzések jelentkeznek a kezelések során ekkorra már az egyensúly visszaállt a probléma pedig megoldódott.

A kezelés időtartama: 40 perc.Használata kúraszerűen javasolt többek közt a következő problémák esetén:

pl.:

-belsőszervi

-nőgyógyászati

-hormonális

-légzőszervi

-mozgásszervi

-bőrgyógyászati

-stressz alapú pszichoszomatikus

A kezelés megelőzésre is kiválóan alkalmas.

Életminőséget javít.
Bővebben a reflexológiáról:

Már az ősi Egyiptomban is alkalmazták gyógyítási célokra falfestményeken ránk maradt képek bizonyítják, hogy időszámításunk előtti idők óta használják ezt a módszert. Az észak Amerikai indián kultúra is előszeretettel gyógyította betegeit reflexológiával.

A mai modern reflexológia egy egységes térképen alapul, amely a talpon az egész test hologramját tartalmazza. A különböző zónák a talpon a különböző belső szerveknek felelnek meg. Az idegvégződéseken keresztül az inger
eljut az agyba és átkapcsolódások után a cél szervhez, amit stimulálni akarunk. Így a rendszer egyensúlyba kerül. Ez a hatás lehetővé teszi bármilyen egészségügyi probléma javítását, enyhítését gyógyulását, természetesen az ellen javallatok figyelembevételével.

A talpon lévő belső szervekre ható idegvégződések módszeres stimulálása, amely serkenti az öngyógyító folyamatokat a szervezetben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezni a 06/70-313-0313-as , érdeklődni, javaslatot kérni  a 06/20/953-5553 - as telefonon lehet.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Women
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére