Mai­Kupon

Kategóriák

Érzékenyek fogai a hidegre, melegre? Fognyaki érzékenység megszüntetése egy fogra vonatkozóan, fájdalom és fogfúrás nélkül a Kinizsi Dental Rendelőben 5.970 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Amennyiben fogai a forró vagy hideg élelmiszerek fogyasztása során érzékenyek és fájdalmat tapasztal valamint a fogmosás gyakori ínyvérzéssel jár, akkor az Ön panaszai hátterében fognyaki kopás állhat. A fognyaki kopás kezeléssel megelőzhető a fognyak szuvasodása és az esetleges későbbi fogvesztés. A fognyaki tömés fájdalommentes beavatkozás, mely korszerű, ellenálló, természetes fényű tömőanyaggal történik. 


 

 
Ha a zománcréteg valamilyen oknál fogva elkopik és a dentin szabaddá válik akkor a dentin csatornákon keresztül az inger közvetlenül a fogbélbe vezetődik és fájdalmat vált ki. A kiváltó inger lehet hő (hideg, meleg), mechanikai inger (fogkefe), kémiai inger (savak).

A kupon tartalma:

 • Egy fogra vonatkozóan fognyaki kopás esztétikai (fúrás nélküli) tömése.
 • Professzionális, tapasztalt fogorvosi csapat maximális odafigyeléssel végzi a beavatkozást, akik ügyelnek a fájdalommentességre.
 • A fogak esztétikus megjelenése mindenkinél előnyt jelent.
 • Fogainak egészsége nagyon fontos, ajánlatunk segít ennek megőrzésében.
 • A helyszínen állapotfelmérésben és konzultációban részesül a fogápolással kapcsolatban, illetve egyéb felmerülő fogászati kérdéseire is választ kaphat. A fogtöméssel megakadályozhatja, hogy a rossz fogának állapota tovább romoljon, elejét veheti a további szuvasodásnak.
 • Itt a nyár. Enne egy jó fagylaltot, jégkrémet, vagy inna egy pohár behűtött sört? Mindezt a nélkül is élvezheti, hogy fogaiba minden alkalommal nyilalló fájás jelentkezne. A kellemetlen fájdalomtól most egy esztétikus fognyaki védőréteg segítségével (felületi töméssel - fúrás nélkül) megszabadulhat a Kinizsi Dental-nál. Az evés-ivás alkalmával a hidegre-melegre jelentkező fogfájdalom és érzékenység oka az esetek többségében a fognyaki kopás. A probléma fogorvosi beavatkozás nélkül sajnos csak rosszabbodik. A kopást a savas ételek italok fogyasztása, a rossz fogmosási technika és harapási rendellenesség okozhatja.
 • A Kinizsi Dental fogszakértői a saját fogai színével megegyező esztétikus töméssel, természetes hatású megoldást nyújtanak a fognyak védelmére és a fog-érzékenység megszűntetésére. A fúrással nem járó tömés fájdalommentes és olyan védőréteget nyújt fogainak, ami megakadályozza a további kopást és az érzékenységnek is búcsút inthet.
 • A Kinizsi Dental precíz fogorvosai garantálják, hogy az eredménnyel maximálisan elégedett lesz. A legkorszerűbb berendezésekkel, kellemes környezetben várnak mindenkit a város szívében. A fogászati rendelő a Kálvin tértől és a Corvin negyedtől is egyaránt pár percre található.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. szeptember 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 • A kupon 2015. szeptember 4-ig váltható be. Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon.
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával díjmentesen lehetséges.
 • 24 órán belül történő lemondás esetén legközelebbi időpontnál + 3.000 Ft fizetendő.
 • A fogászati rendelő kiválóan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.
 • Szolgáltató: Kinizsi Dental 1092 Budapest, Kinizsi u. 22.
 • Bejelentkezési telefonszámok: +36 1 225 0566 vagy vagy +36 30 960 5566.
 • https://www.facebook.com/kinizsidental

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kinizsi Dental
Cég
Swiss Medical Services - Kinizsi Dental
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Kinizsi u. 22
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére