Mai­Kupon

Kategóriák

Érzékenyek fogai? Fognyaki kopás okozta érzékenység kezelése fognyaki zárás töméssel egy fogra vonatkozóan 5.520 Ft-ért az Andrássy Dentálban. Foglalja le kuponját 1.650 Ft-ért, a fennmaradó 3.870 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Amennyiben fogai forró vagy hideg élelmiszerek fogyasztása során érzékenyek és fájdalmat tapasztal valamint a fogmosás gyakori ínyvérzéssel jár, akkor az Ön panaszai hátterében fognyaki kopás állhat. A fognyaki kopás kezeléssel megelőzhető a fognyak szuvasodása és az esetleges későbbi fogvesztés. A fognyaki tömés érzéstelenítés mellett végzett fájdalommentes beavatkozás, mely korszerű, ellenálló, természetes fényű tömőanyaggal történik. 

 

Fontos, hogy egy vásárló csak egy fogra veheti igénybe az akciós ajánlatot! A kupon tartalma: Fognyaki zárás töméssel egy fogra. (A szabaddá vált fognyakak könnyebben szuvasodnak, ezért töméssel kell ellátni azokat!)


Amit a fognyaki kopásról érdemes tudni: A fognyaki kopás okozta panaszok hátterében az áll, hogy az íny különböző okok miatt visszahúzódik a fognyakról. Az így feltáruló gyökérrészt innentől kezdve nem óvja fogzománc és szabaddá válnak az ingereket közvetítő, úgynevezett dentin csatornák. Az íny folyamatos hátrébb húzódása előbb-utóbb fognyaki kopással is párosul, Ez vezet a fokozott érzékenységhez, mely hideg, meleg, forró termékek fogyasztása esetén komoly fájdalmakat is tud okozni. Nemcsak azt érdemes szem előtt tartani, hogy ez a panasz milyen fájdalmakat tud okozni, hanem fontos azt is tudni, hogy a védtelen fognyakak könnyebben szuvasodnak, ezért azokat célszerű egy erre speciálisan kifejlesztett anyaggal lezárni.


A fognyaki kopás hátterében leggyakrabban az alábbi okok állnak: 

 

  • Fogcsikorgatás, fogszorítás.
  • Helytelen fogmosási technika. (A túlzottan erős, vízszintes irányú fogmosás akár rövid idő alatt fognyaki kopáshoz is vezethet. A fogmosásnak valóban alaposnak kell lenni, célja, hogy minden fogfelszínt megtisztítson az összes létező lepedéktől. Nem célja azonban, hogy a saját zománcot, vagy dentint elkoptassa. A kikoptatott fognyak érzékennyé válik, esztétikailag kedvezőtlen, hiszen sárga, illetve a mélyedés könnyebben elszíneződik, a lepedék itt jobban megül.)
  • Az előzőek kombinációja.
  • Különböző fogágy betegségek következménye.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 433 1433.

 
A Fogászati Klinika nyitvatartási ideje: Hétfőtől-péntekig: 8:00 - 20:00. Szombat és vasárnap: Zárva.


A Fogászati klinika az Andrássy úton, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Andrássy Dental Fogászati Klinika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Andrássy út 46. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére