Mai­Kupon

Esztétikai pedikűr lakkozással és talpmasszázzsal most 1690 Ft-ért 3600 Ft helyett a belvárosban. Kényeztesd lábaid a hosszú tél után.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A hosszú tél után a lábak is vágynak felfrissülésre. A zárt cipők viselése nyomot hagynak a lábfejen, lábon, talpon, körmökön. Az esztétikai pedikűr hozzásegít, hogy a lábad újra puha, bársonyos és ápolt legyen. Ne kelljen tovább rejtegetni a lábaidat, körmeidet. A kezelés után kilakkozzuk a körmöket és már jöhet is az elöl nyitott cipő, szandál, papucs.Szabadulj meg a bőrkeményedéstől, elhalt hámsejtektől, körömbőrtől egyéb szépséghibáktól. A kellemes áztató fürdő után kezelésbe vesszük a lábakat és ujjávarázsoljuk. A talpmasszázs segít az ellazulásban és felfrissülésben. A körmöket vágjuk, formázzuk, reszeljük és az általad kiválasztott színre lakkozzuk. Az ápolt lábaid mindenkinek feltűnnek majd. Felejtsd el a berepedezett sarkokat és körmöket! A Szolicity Szalonban várunk szeretettel, hogy csodás lábakkal távozhass!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon 2013 június 15-ig váltható be.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csiszár Veronika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére