Mai­Kupon

ESZTÉTIKUS FÉNYRE KÖTŐ FOGTÖMÉS egy felszínre. Garanciával! Röntgen és fotódiagnosztikás állapot felméréssel! 18 000 Ft helyett óriási kedvezménnyel: csak
4 990 Ft - ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Esztétikus tömés: segítségével tökéletes kozmetikai eredmény érhető el. Az esztétikus tömőanyagok különböző színárnyalatokban kerülnek forgalomba, a fogorvos színskála segítségével választja ki a páciens számára megfelelő színt. Kupon tartalma: Komplett fogászati kezelés csomag: Fogászati állapotfelmérés, Röntgen, Orál kamerás fotódiagnosztika, 1 fog fényre kötő esztétikus tömése (1 felszínű) vagy 1 db 1felszínű amalgám tömés cseréje fényre kötő esztétikus tömésre. Töméseinkre garanciát adunk!Fogtömés menete:

A kezelést fotódiagnosztika előzi meg, ahol megmutatjuk  szájürege, és fogai állapotát, és megbeszéljük a teendőket.
A fogtömés készítését  minden esetben fogászati érzéstelenítés előzi meg a teljesen fájdalommentes kezelés érdekében.
A szuvas, beteg fogszövet eltávolítása után  a fogorvos  fotódiagnosztikával ismét szemlélteti a fog állapotát, majd a  szakmai szempontok szerint elvégzi a fog kezelését, melynek eredményeképpen elkészül a tömés. Az általunk használt minőségi  anyagok, magas szintű technológia garantálja a tömés kopásállóságát és hosszú élettartamát. A több rétegben felvitt lámpás tömés biztosítja ez említett tulajdonságokat és a megfelelő esztétikai hatást. 

Megnyerő mosoly! Esztétikus és egészséges fogak. Amellett, hogy pozitív érzelmek kifejezője, fontos eszköz a másokkal való kapcsolatteremtésben és ki hinné, de a kiegyensúlyozottság mellett az egészség megteremtésében is alapvető fontosságú.

A Bah Dental szakemberei magasan képzettek és nagyon tapasztaltak! A fogászaton Ön az első! Kellemes nyugodt környezetben várják, és a legmodernebb felszereltségű rendelőben minden problémáján segítenek, illetve megoldják azt. Mind ezt fájdalommentesen! Készítenek fémmentes cirkon, porcelán koronákat és hidakat, kombinált- és kivehető fogpótlásokat fogvédőket, éjszakai harapásemelőt, otthoni fogfehérítő síneket. Ezek a minőségi precíz fogművek helyben lévő fogtechnikai laborunkban készülnek. Szolgáltatásaik között, tömések, fogfelépítés, gyökérkezelés, fogbeültetés, fogínygyulladás megszüntetése, fogfehérítés, ultrahangos fogkő eltávolítás, gyökérkezelés stb. szerepelnek. Végeznek kezeléseket akupunktúrás, fájdalomcsillapítással, stressz oldással! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 2331245 vgy 061/ 7818110

H-P: 8 30 tól - 20 ig. 

Bővebben: www.bahdental.hu

Cím: BAH csomópontnál.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bah Dental fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére