Mai­Kupon

ESZTÉTIKUS FÉNYRE KÖTŐ FOGTÖMÉS egy felszínre, garanciával! Röntgennel, fotódiagnosztikás állapot felméréssel! Ajándékba: fogfehérítő polírozás, vagy fogékszer. 18 000 Ft helyett 5 990 Ft - ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Esztétikus tömés: Mint a neve is mutatja, segítségével tökéletes kozmetikai eredmény érhető el. Az esztétikus tömőanyagok különböző színárnyalatokban kerülnek forgalomba, a fogorvos színskála segítségével választja ki a páciens számára megfelelő színt.A lyukas fog tünetei:

A lyukas fog  fájhat,ezért  akadályozza a rágásban
A szuvas fog szájszagot okoz, a fogak tömésével megszűnik a kellemetlen lehelet.
A kezeletlen fogszuvasodás a fog  elhalásához vezethet és további szövődményeket okoz. (ízületi problémát, hajhullást és a szívre is ráhúzódhat)
A fogtömés sokkal kevesebb pénz, energia és idő-befektetéssel jár, mint a foghiány pótlása
A szép mosolyú, egészséges fogazatú emberek sikeresebbek a párválasztásban és az élet egyéb területein is!

 

Tömés:
Ez is egy fogmegtartó kezelés, amelynek célja a fog koronai illetve gyökéri destrukciójának (leggyakrabban caries (szuvasodás) és trauma (törés,repedés) következtében) helyreállítása. A technológia folyamatos fejlődésével a régebben gyakran használt amalgám töméseket napjainkban már leginkább az esztétikus tömések helyettesítik.

 

A kezelést fotódiagnosztika előzi meg, ahol megmutatjuk  szájürege, és fogai állapotát, és megbeszéljük a teendőket.
A fogtömés készítését  minden esetben fogászati érzéstelenítés előzi meg a teljesen fájdalommentes kezelés érdekében.
A szuvas, beteg fogszövet eltávolítása után  a fogorvos  fotódiagnosztikával ismét szemlélteti a fog állapotát, majd a  szakmai szempontok szerint elvégzi a fog kezelését, melynek eredményeképpen elkészül a tömés. Az általunk használt minőségi  anyagok, magas szintű technológia garantálja a tömés kopásállóságát és hosszú élettartamát. A több rétegben felvitt lámpás tömés biztosítja ez említett tulajdonságokat és a megfelelő esztétikai hatást.Megnyerő mosoly! Esztétikus és egészséges fogak. Amellett, hogy pozitív érzelmek kifejezője, fontos eszköz a másokkal való kapcsolatteremtésben és ki hinné, de a kiegyensúlyozottság mellett az egészség megteremtésében is alapvető fontosságú.

A Bah Dental szakemberei magasan képzettek és nagyon tapasztaltak! A fogászaton Ön az első! Kellemes nyugodt környezetben várják, és a legmodernebb   felszereltségű  rendelőben minden problémáján segítenek, illetve megoldják azt. Mind ezt fájdalommentesen! Készítenek fémmentes cirkon, porcelán koronákat és hidakat, kombinált- és kivehető fogpótlásokat fogvédőket, éjszakai harapásemelőt, otthoni fogfehérítő síneket. Ezek a minőségi precíz fogművek helyben lévő fogtechnikai laborunkban készülnek. Szolgáltatásaik között, tömések, fogfelépítés, gyökérkezelés, fogbeültetés, fogínygyulladás megszüntetése, fogfehérítés, ultrahangos fogkő eltávolítás, gyökérkezelés stb. szerepelnek. Végeznek kezeléseket akupunktúrás, fájdalomcsillapítással, stressz oldással!

 Ha rendelőnkbe eljön bármilyen kezelésre, december1-e,és február 15.-e között, akkor részt vesz  a sorsoláson,  amely február utolsó hetében, három értékes fogászati kezelést sorsolunk ki. Részletekért érdeklődjön honlapunkon, illetve telefonon.    


Kupon tartalma:
Komplett fogászati kezelés csomag:

  • Fogászati állapotfelmérés
  • Röntgen
  • Orál kamerás fotódiagnosztika
  • 1 fog fényre kötő esztétikus tömése (1 felszínű)
  • vagy
  • 1 db amalgám tömés cseréje fényre kötő esztétikus tömésre
  • Töméseinkre garanciát adunk.

Választható ajándék, fogfehérítő polírozás, vagy fogékszer

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 2331245 vgy 061/ 7818110

H-P: 8 30 tól - 20 ig. 

Bővebben: www.bahdental.hu

Cím: BAH csomópontnál.

 

2 db-ot vásárolhat saját részre ill ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bah Dental fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére