Mai­Kupon

Esztétikus tömés készítése kisröntgen felvétellel ( RTG felvétel), komplett fogászati állapot felmérés! Régi és elszíneződött töméseit kicseréljük 20500 Ft helyett 6990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Komplett fogászati állapot felmérése, mely szakorvosi konzultációt, góckutatást, általános szájüregi rákszűrés vizsgálatát és az Ön állapotának legmegfelelőbb kezelési terv felállítását is tartalmazza. A kupon régebbi, nem jól záródó esztétikus tömések és amalgám tömések cseréjére is vonatkozik.
A legtöbb tömőanyagok egy-egy fogszín kialakításához több árnyalat egyidejű felhasználását teszik lehetővé. Az orvos a különböző árnyalatokat rétegenként viszi fel a fog felszínére. A tömőanyagok megkötését a fogászati polimerizációs lámpa gyorsítja meg. Legbelülre a dentin színéhez hasonló anyagot, kifele haladva pedig egyre fényáteresztőbb anyagot visz fel a fogorvos a fogfelszínre. A legfelső réteg, mely a zománc színét utánozza, szinte teljesen áttetsző, épp úgy, mint a valódi zománc anyaga. Így érhető el az eredeti fog színéhez harmonikusan illeszkedő tömés, vagy fogfelépítés.


 A fájdalommentes érzéstelenítő beadása után az adott fog és környezete tökéletesen elérzéstelenedik. Ennek következtében a kezelés teljesen fájdalommenetesen kivitelezhető. A szuvas részek eltávolítása után fogászati savval majd bonddal (ragasztóanyag) előkészítjük a fogfelszínt. A bondozás a tömés tökéletes rögzülése miatt elengedhetetlen. A megfelelő színű tömőanyag rétegenként kerül az üregbe, majd végül az eredeti fog formájának megfelelő csücskök és barázdák is kialakításra kerülnek. Végső lépésben a magasság beállítása után lepolírozzuk a tömésfelszínt, hogy minél simább, a zománchoz hasonló felszínt kapjunk.
.Félévenkénti szűrővizsgálat ajánlott, mely keretein belül megelőzzük a különböző gyulladásos folyamatok kialakulását és időben észrevesszük a fogászati elváltozásokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére