Mai­Kupon

Kategóriák

Ételallergia vizsgálat vérből 30 ételféleségre a Gellért Medical Laborban 12.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ételallergia tesztek nagy bizonyossággal megmutatják, milyen ételeket célszerű tiltólistára tenni az életünkből. Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Ételallergia leggyakrabban gyerekkorban, különösen csecsemőknél és kisdedeknél (tipegők) jelentkezik. A kor előrehaladtával az emésztőrendszer beérik, és egyre kevésbé szívódnak fel olyan anyagok, amelyek allergiát hozhatnak létre. A gyerekek általában kinövik a tej, szója, búza illetve tojás allergiájukat.A Gellért Medical laborjában elvégzett szűrővizsgálat 30 allergénre szűr. A csomag tartalmazza a teljes vérképvizsgálatot, valamint a kiértékelést.

Tojássárgája, tojásfehérje, tej, kazein, búza, rozs, szójabab, mangó, banán, mogyoró, földimogyoró, dió, narancs, borsó, bors, kivi, zeller, paradicsom, vöröshagyma, burgonya, alma, sárgarépa, tőkehal/Lazac, rák/garnélarák, tintahal/kagyló alfa-lactalbumin, béta-lactalbumin, Bromelian, HR peroxidáz, Ascorbat oxidáz elleni specifikus IgE-k kimutatása.

Bizonyos esetekben a vérteszt elsőbbséget élvez a bőrpróbákkal szemben:

  • Ha a beteg gyógyszeres kezelés alatt áll és ezért nem értékelhető megfelelően a bőrpróba.
  • Gyermekgyógyászati ellátásban elsőként választandó vizsgálati módszer a vérteszt, hiszen a bőrpróba csak bizonyos életkor felett értékelhető megfelelően. (4 éves kor alatt a laboratórium nem vállal vérvételt!)
  • Fennálló bőrproblémák  miatt sokszor nem végezhető el a bőrpróba, gyakran gyógyszert szed a beteg (pl. ekcéma, aknék stb.)
  • Terhességben a vérteszt előnyösebb.

Az eredményeket email formában küldik át mindenkinek, a mintavételtől számított 10-15 munkanapon belül.

A csomag tartalma:

  • Ételallergia csomag.
  • Teljes vérkép.
  • Süllyedés.
  • Vérvétel díja. 
  • Fontos információk: A vizsgálat vérből történik, teljes vérképet és süllyedést is tartalmaz, melyre nem szükséges éhgyomorral érkezni! 30 féle allergénre kiterjedő vizsgálat, melyre 4 éves kortól lehet jelentkezni. A vérvétel előtt diétázni nem szükséges. A szűrőcsomag segítségével fel lehet ismerni az allergiát, így ennek köszönhetően az étrendből ki lehet iktatni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes online bejelentkezés kizárólag: http://idopont.gellertlabor.hu/ oldalon keresztül, telefonon nem lehetséges! 

Bejelentkezéskor meg kell adni a MaiKupon kupon kódot!

Az akció kizárólag március 10 és május 10 között vehető igénybe!

Bővebben tájékoztatás: http://www.gellertlabor.hu/csomagajanlat/emesztesi-zavarok oldalon. Érdeklődés minden nap 14:00-15:00 óra között. A leletek 10-15 munkanapon belül készülnek el, melyet e-mailben kap meg. Amennyiben valakinél az eredményei alapján sürgős ellátásra van szükség, akkor mihamarabb megküldik az eredményt.

Az időpont legkésőbb 24 órával előtte mondható le, amennyiben nem kerül időben lemondásra, a következő alkalommal 2.000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni. A labor épülete előtt közvetlen parkolási lehetőség van.

Amennyiben Ön csak érdeklődni szeretne vizsgálatokkal kapcsolatban, akkor azt minden esetben e-mail formában tegye! Napközben laboratóriumi munka folyik. Igyekszünk a lehető leghamarabb Önnek megfelelő és kielégítő választ adni. E-mail cím: info@gellertlabor.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gellért Medical Labor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Kemenes u. 4. fszt. 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére