Mai­Kupon

Étkezés Budapest legjobb éttermeiben 50%-os kedvezménnyel! Gourmet Card 2 fő részére 3 hónap érvényességgel 11900 Ft helyett 3990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Étkezés Budapest legjobb éttermeiben 50% és egyéb kedvezménnyel! Folyamatosan bővülő étteremlista, már közel 30 elfogadóhely!

 

 

Étteremlistánkból keresd ki a helyet, ahova menni szeretnél, foglalj asztalt, jelezd, hogy Gourmet-Card tulajdonos vagy és fizetéskor a kártyád bemutatásával, már csupán félárat kell fizetned.

Ajánld kártyáinkat barátaidnak, ismerőseidnek, hogy minél többen fedezhessék fel a legjobb Budapesti éttermek kedvezményes árait.

 

A Gourmet Card ára egy étkezéssel megtérül, ezen felül 3 hónapig korlátlanul használható. Nem fogy el, mint másik termékünk, a Nagy Éttermi Kedvezményfüzet!
Cégünk egyik nem titkolt célja az, hogy visszacsábítsa az éttermekbe azt a középréteget, amely az elmúlt néhány évben fokozatosan eltávolodott a vendéglátás ezen formájától, elsősorban azért, mert nem engedhette meg magának. Pedig vendéglőbe járni nem feltétlenül luxus. A városi kultúra egyik legkellemesebb, legszínesebb találkozóhelye az étterem, ahol akár üzleti tárgyalás, akár baráti társalgás keretében ápolhatja kapcsolatait egy jó ebéd vagy vacsora elfogyasztása közben. Kettő vagy négy személyes kártyával a zsebében Ön is részesülhet a kedvezményekben, sőt meghívhatja barátait, üzletfeleit, rokonait egy kellemes, terített asztal melletti beszélgetésre.

Szeretnénk, ha a Gourmet Card birtokosai mindennapi életük részeként használnák a kártyát, annak tudatában, hogy 50 százalékos áron juthatnak hozzá az étterem kínálatához. Külön kiemeljük azt is, hogy a Gourmet Card felmutatói nincsenek hátrányban más vendégekkel szemben, nem kapnak kisebb adagot, csak azért, mert kedvezménnyel esznek. Cégünk garanciát vállal arra, hogy a szerződött éttermek a menüsorban feltüntetett ételeket a teljes áron fogyasztó vendégekkel azonos minőségben és a leggondosabb kiszolgálás mellett kapják meg.

Ha lehet, már asztalfoglalásnál jelezze, hogy Gourmet Card kártyával rendelkezik, de az étteremben mindenképpen tegye meg rendelés előtt. Amennyiben csak a fizetéskor mutatja fel a kártyát, az étterem jóindulatán múlik, hogy elfogadja-e vagy sem a kedvezményt.

 Legyen Ön is büszke arra, hogy Gourmet Card kártyatulajdonos!

A névre szóló, Gourmet Card kártyákkal jelenleg Budapest közel 30 vendéglátó egységében ebédelhetnek vagy vacsorázhatnak. Az éttermek köre folyamatosan bővül, az újabb csatlakozókat a www.felaron.eu oldalon nyomon követheti.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Asztalfoglalás minden esetben szükséges, és megérkezés után jelezzék, hogy Gourmet Card-os vendégek

A kétszemélyes kártyát egy személy is használhatja!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belváros Kulturális Intézet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére