Mai­Kupon

Kategóriák

Év végéig még akciós székhelyszolgáltatás Budapesten a Corvin-negyedben! Ha év végéig megrendeli, most havi nettó 2.500 Ft cégtáblával, tárgyaló használattal, titkárnővel, wifi-vel, ingyenes email küldéssel.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az üzleti vállalkozás elengedhetetlen alapfeltétele, hogy székhelycímmel rendelkezni kell Magyarországon Budapesten vagy vidéken. Elegendő-e azonban annyi, hogy bejegyeztetünk egy címet székhelynek? Ahhoz, hogy székhelycímünk legyen, kell léteznie egy irodának. Székhelycím bejegyzéshez szükséges helyiséget (irodát) a ContoDent Bt. Budapesten biztosítja. A cég „meglétének” egyik bizonyítéka a kihelyezett székhely cégtábla. Cégünk elkészíti és jól látható felületre elhelyezi a cégtábláját az irodánk homlokzatán Budapesten vagy vidéken, attól függően, hogy székhelyét Ön hova szeretné.Év végéig még akciós székhelyszolgáltatás Budapesten a Corvin-negyedben!
Ha év végéig megrendeli, most havi nettó 2.500 forint cégtáblával, tárgyaló használattal, titkárnővel, wi-fi-vel, ingyenes email küldéssel. Cégalapítás (akár 1 forint törzstőke befizetéssel), cégmódosítás nettó 10.000 forint plusz az eljárási költségek. Könyvelés, könyvvizsgálat, adóhatóság, bíróság előtti képviselet megbeszélés szerint.


Mi történik egy székhely irodában?

A székhely címre levelek és küldemények érkeznek. Hivatalos szervektől többnyire ajánlott és tértivevényes küldemények, amelyek átvétele jogosultsághoz kötött. A ContoDent Bt. megfelelő megállapodás kitöltése útján jogosult átvenni az Ön hivatalos leveleit. Az átvett levelek, küldemények érkezéséről tájékoztatjuk Önt e-mailben és telefonon is. A székhelyszolgáltatás szerves része az ÜGYFÉLSZOLGÁLAT. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől-péntekig munkaidőben képviseljük ÖNT hivatalos szervek előtt Budapesten vagy vidéken, székhelyszolgáltatás irodánkban. Elutazik? Fontos levele érkezett? Nincs ideje átvenni küldeményeit? SCANNELVE vagy FAXON az Ön megbízása alapján eljuttatjuk a megjelölt anyagokat a megadott e-mail címre, telefonszámra. Vidékre lehetőség van futárszolgálaton keresztül küldeményeket eljuttatni. A székhelyszolgáltatás az Ön teljes kényelmét szolgálja , időt és pénzt takarít meg a cége számára!

 

Szolgáltató
ContoDent Bt.
Telefon
Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Kisfaludy u.40.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére