Mai­Kupon

Kategóriák

Éveket csiszolunk le az életkorodból, a kombinált kozmetikai kezeléssel! 1 alkalmas mikrodermabráziós bőrcsiszolás, hideg-meleg arcvasalás és jade köves arcmasszázs a belvárosban, most bomba áron 1.190 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bőrünk a korral egyre jobban elhasználódik, nehezebben regenerálódik a napégésből, nem olyan puha és selymes, mint fiatalabb korában volt. Gyakran meg is vastagodik és egy új „öregebb” réteg rakódik a fiatalabb arcunkra. A bőrünk ugyanolyan, mint egy fa bútor, amit ha megcsiszolunk, alatta régi fényében tündökölhet. Most hihetetlenül kedvező áron tudod arcodat megszépíteni a belvárosban az Oktogonnál a kombinált kezelésnek köszönhetően! A kupon tartalma: 


 • 1 alkalmas mikrodermabráziós bőrcsiszolás, 
 • hideg-meleg arcvasalás,
 • jade köves arcmasszázs,

Hogyan működik a gyémántfejes bőrcsiszolás?

 
A gyémántfejes, mikrodermabráziós bőrcsiszolás az egyik leghatékonyabb kozmetikai kezelések közé sorolható, amivel már egy kezelés is feltűnő, látványos hatást biztosít. A kezelés során a kristályos fej a bőr felső hámrétegét csiszolja le, így beindítja és fokozza a bőr bazális réteg vér-nyirokkeringését. Ezáltal felgyorsul a bőrsejtek kollagén képződése, amely a ráncok kialakulásának a fő megakadályozója. Peeling hatására a bőr tápanyag és oxigén felvevő képessége javul, ezáltal a bevitt hatóanyagok felszívódása többszörösére nő. Klinikai tanulmányok igazolják az élő sejtsorok számának növekedését a hám és bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését a mikrokeringés fokozódását, valamint a kozmetikai hatóanyagok felvételének jelentős növekedését.
 
 
A következő problémák esetén eredményesen alkalmazható:
 • pigment hibák
 • öregségi foltok
 • akne, sebhelyek arcon, testen
 • fény nap okozta károk
 • elszarusodás
 • érett lassú anyagcserét folytató bőr
 • terhességi fogyás csíkok (stirák)
 • akne
 • egyenletlen bőrfelszín

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval! Bejelentkezés az alábbi telefonszámon:+36-20-320-3577, keresd Nórát!

 

A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: Budapest. 1067. Teréz körút 25 I.emelet 11. Kapucsengő: 22 Akvamarin Természetgyógyász Központ

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Kozmetika - Oktogon
Cég
Kozmetika- Oktogon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 25. 1/11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére