Mai­Kupon

Éveket fiatalodni percek alatt? Take Ten Arcizomtorna a fiatalos friss üde arcért! 5.000 Ft helyett most csak 2.500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Take Ten az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett, egyedülálló kezelési eljárás. Éveket fiatalodni percek alatt? Bár első hallásra hihetetlennek tűnik, mégis igaz: szike és tű nélkül is visszanyerhetjük arcunk üdeségét, fiatalságát! A Take Ten munkára fogja arcizmainkat! Nincs szükség kiegészítő terápiára, nem kerül a bőrbe semmilyen vegyi anyag, nem éri szúrás, vágás vagy bármilyen felszíni sérülés az arcot. Akár ebédszünetben is elvégezhető, s nem kell utána órákat, esetleg napokat óriási napszemüveg alá rejtőzve tölteni


Az öregedés velejárója az izomtömeg csökkenése. Az arcizmok tömegének csökkenése okozza a petyhüdt, lógó arc jelenségét. Ez csökkenti a bőr feszességét, ami az izmok ruganyosságának és a bőr elasztikusságának csökkenésével ráncokhoz és barázdákhoz vezet.A Take Ten működésének alapelve megnövelni az arcizom izomtömegét és így megváltoztatja az arcizom formáját. A rendszeres tornagyakorlatok tartják karban és erősítik izmainkat a testünk minden tájékán, a helyesen végrehajtott, hatékony izometrikus mozgássorozat növeli az izomtömeget. Ugyanezt érjük el a Take Ten készülékkel az arcizmok esetében, mely az arcizmok megfeszülését okozza. Ezt a készülék elektromos ingerületkeltéssel éri, az izom megfeszülése rövid idejű és intenzív.

 

A Take Ten kezelés fájdalommentes, műtét nélküli arcszépítés.

 

Gyors: 15 perc

 

Tartós, biztonságos, nem megeröltető.

 

Az arc teljes regenerálása kúraszerűen történik. A kúra után fenntartó kezelések javasoltak. A kezelések hatására az arcizmok, szövetek és a bőr anyagcseréje, vérkeringése felélénkül, általános állapota javul.Az arcizmok megerősödnek és tonusossá válnak, a bőr kisimul, a vonások kiélesednek, a ráncok csökkennek.

 

A Take Ten kezelés nem javasolt:

– szívritmusszabályozó

– epilepszia

– MS- betegség

– Parkinson-kór

– folyamatos gyógyszerszedést igénylő szívbetegség

– arcon lévő rosszindulatú kinövés

– terhesség

– arcon lévő szilikon implantátum

– égési sérülés esetén.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetes időpontegyeztetés szükséges a kupon beváltásához.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arcvarázs Kozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1048 Budapest, Lakkozó utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére