Mai­Kupon

Exkluzív Anyák napi családi vagy anya-gyermek fotózás műteremben vagy szabadon választott helyszínen + egy kiválasztott kép retusálva papírképként Svagrik Zsófia profi fotóstól 40.000 Ft helyett most csak 17.900 Ft, most fizetendő 3580 Ft foglaló!

 - Egyéb kupon
Eredeti ár:40 000 FtElőlegben fizetendő:3 580 FtTeljes ár:17 900 Ft55% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nincs ötleted, mivel ajándékozhatnád meg Anyukád? A virágnál valami eredetibbet szeretnél? Segítünk, itt a nagyszerű lehetőség, ha valami igazán értékes és időtlen ajándékkal lepnéd meg idén, akkor az anyukáddal közös vagy családi fotózás az ideális választás, ráadásul még évek múlva is ugyanakkora öröm lesz elővenni a képeket!Az időt nem tudod megállítani, pedig néha jó lenne egy-egy pillanatra, hogy megörökítsük a jelent, életünk egy-egy boldogabb pillanatát. Évek múlva jóleső érzés visszanézni a múlt képeit, és sokkal jobb érzés olyan képeket nézegetni, amik profin sikerültek! Olyan képeket, amik büszkeségre és elégedettségre adnak okot. Az amatőr képek sajnos nem adják vissza azt a fajta hangulatot, amelyet látni szeretnénk.
A fotós látja azt, amit mi nem látunk: egy ragyogó tekintetet, meghitt családi idillt, egy szeretetteljes ölelést. Svagrik Zsófia fotóművész olyan világot tud varázsolni, amiben a legszebb arcunkat örökíti meg.

200-300 db kép készül melyekből 10 db kerül retusálásra. A képeket DVD lemezen kapod meg. Egy db általad kiválasztott képet digitálisan megszerkesztve, papírképként kézben kapsz meg 13x18 méretben!

A képek profin felszerelt stúdióban készülnek, vagy igény szerint kiválasztott szabadtéri helyszínen is lehetőség van a fotósorozat elkészítésére, jó idő esetén! (pl. Piknik a szabadban) Budapest és Gödöllő területén ingyenes a kiszállás, Budapesten kívüli területen távolságtól függően megbeszélés szerinti kiszállási díj fizetendő.

Svagrik Zsófia Photography a Facebookon

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Svagrik Zsófiánál a 0630-860-8311 telefonszámon!

A kuponnal most fizetendő foglalóként: 3580 Ft, a fennálló összeg azaz 14.320 Ft a helyszínen, beváltáskor fizetendő a szolgáltatónál.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Svagrik Zsófia
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére