Mai­Kupon

Kategóriák

Exkluzív műköröm építése vagy töltése extrákkal airbrush technikával vagy hagyományosan az Oktogonnál 3.490 Ft-ért! Foglald le kuponodat most 1.050 Ft-ért a fennmaradó 2.440 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az Airbrush egy nemzetközileg elismert felületfestési technológia, melynek során légkompresszorral működtetett, festékszóró retuspisztollyal készítenek igényes, kiváló minőségű mintákat, művészi színvonalú, képeket, festményeket  porcelánból vagy zseléből épített műkörömre. Ha szeretnél egy izgalmas, új dolgot kipróbálni akkor a Mimi Nails Szalonban a helyed, mely a belváros szívében az Oktogonnál található kiváló közlekedési lehetőséggel! Az ajánlat tartalma: Exkluzív, akár extrém manikűr építés vagy töltés, bármilyen méretben, formában és színben airbrush vagy hagyományos Swarovski köves díszítéssel. 


Az Airbrush díszítési mód minden műkörömre alkalmazható, és lehetővé teszi, hogy többféle színt és motívumot kombináljunk egymással.  A minta készítés végtelen, csak a fantáziádra van bízva! 


Az arcunkon kívül a kezeink árulkodnak legjobban rólunk. Az igényes, ápolt és szép körmök mindig vonzzák a tekintetet! Ha gyengébbek a körmeid, vagy szeretnél szép és erős körmöket akkor most itt a lehetőség! A műköröm esztétikus, egyre népszerűbb és természetes hatású. Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Sokáig megtartja a körömlakkot, gyakorlatilag hetekig. A szép és igényes műköröm fél siker az igényes megjelenéshez!Legyen a tiéd a tartósan szép körmök által nyújtott élmény, a zselés műköröm segítségével.


Kinek ajánlott?

Akinek nem elég erős vagy szép a saját körme, akik nehezen tudják saját körmüket megnöveszteni, nincsenek megelégedve körmeik formájával vagy nem tartják elég nőiesnek. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem előtt van a kezük, és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni. Ezenkívül minden olyan hölgynek ajánlott, akik szeretnének nem csak szép, hanem tartós megoldást is találni körmeik ápolásával kapcsolatban! A műköröm ajánlott minden olyan hölgynek, akinek gyenge vagy törékeny a saját természetes körme és nem szeretne hetente foglalkozni vele. A köröm növekedésétől függően 4-6 hetente javasolt a műkörmöt újra építeni vagy tölteni!


Az egyéniségedet azzal is kifejezheted, hogy a körmeidet milyen díszítéssel látod el. A lényeg, hogy figyelj ezekre az „apró” dologra is. A hosszabb körmök az esztétikai értéken felül segítenek abban is, hogy kecsesebb legyen a kezed, hiszen a köröm szemmel láthatóan meghosszabbítja az ujjaidat. Tehát a szép díszítés mellett még nőiesebb is lehet a megjelenésed ezzel az apró kis trükkel!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-329-4313. 

 

A szolgáltatás pontos helye: 1067. Budapest. Teréz krt. 25. Fsz. Mimi Nails Szalon. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mimi Nails Szalon - Manikűr
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. Fsz
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére