Mai­Kupon

Exkluzív újszülött vagy bébi fotózás otthoni saját környezetben Svagrik Zsófia profi fotóstól! 40.000 Ft helyett most csak 17.900 Ft-ért, most fizetendő 3580 Ft foglaló!

 - Egyéb kupon
Eredeti ár:40 000 FtElőlegben fizetendő:3 580 FtTeljes ár:17 900 Ft55% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egyedi és kiváló lehetőség arra, hogy kisbabádat, újszülött gyermekeidet lehető legszebb módon örökítse meg Neked Svagrik Zsófia egy profi fotósorozat keretein belül, saját otthonodban. A fotós látja azt, amit mi nem látunk: egy ragyogó tekintetet, egy huncut mosolyt, egy édes álomba merült pillanatot. Svagrik Zsófia fotóművész olyan világot tud varázsolni, amiben a legszebb arcunkat örökíti meg.Az időt nem tudod megállítani, pedig néha jó lenne egy-egy pillanatra, hogy megörökítsük a jelent, életünk egy-egy boldogabb pillanatát. Évek múlva jóleső érzés visszanézni a múlt képeit, és sokkal jobb érzés olyan képeket nézegetni, amik profin sikerültek! Olyan képeket, amik büszkeségre és elégedettségre adnak okot. Az amatőr képek sajnos nem adják vissza azt a fajta hangulatot, amelyet látni szeretnénk.
A fotós látja azt, amit mi nem látunk: egy ragyogó tekintetet, egy huncut mosolyt, egy édes álomba merült pillanatot. Svagrik Zsófia fotóművész olyan világot tud varázsolni, amiben a legszebb arcunkat örökíti meg.

200 db kép készül melyekből 10 db kerül retusálásra. A képeket DVD lemezen kapod meg.


Az újszülött fotózás a baba maximum 2 hetes koráig érvényes! A képek profin felszerelt stúdióban vagy igény szerinti saját otthoni, a baba környezetében készülnek, a kisbabák legnagyobb kényelmére és nyugalma érdekében. (lakás megfelelő világossága esetén!) Budapest és Gödöllő területén ingyenes a kiszállás, Budapesten kívüli területen távolságtól függően megbeszélés szerinti plusz kiszállási díj fizetendő.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Svagrik Zsófiánál 0630-860-8311 telefonszámon!

A kuponnal most fizetendő foglalóként: 3580 Ft, a fennálló összeg azaz 14.320 Ft a helyszínen, beváltáskor fizetendő a szolgáltatónál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Svagrik Zsófia
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére