Mai­Kupon

Expressz manikűr (30 perces): 2 000 Ft helyett csak 1 000 Ft-ért. Gondolj barátnődre is, jönnek a neves névnapok, ezzel a kuponnal tuti klassz AJÁNDÉKot kapnak tőled.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Expressz manikűr fél óra alatt:  a természetes körmök ápolása: a letapadt körömbőr feltolása és eltávolítása, benövések kivágása és a köröm hosszának, alakjának kialakítása. A kezek árulkodnak, vedd kezedbe az irányítást, és szépítsd meg kezeidet ezzel a kuponnal, expressz sebesen. Mindennapjainkban a kezeket és a körmöket éri a legtöbb ingerhatás, ezért rendszeres ápolást, törődést igényelnek. Viszont nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy egész órán át a manikűrösnél legyen... Szerezz gyönyörűen ápolt kezet és körmöket és spórolj meg fél órát a drága idődből! És ez még mind semmi: a Titanilla szépségszalon expressz manikűr ajánlatával még a pénzed nagy része is megmarad :)
 
 
+ finom forró és méregtelenítő teával várja a szalon a kedves kuponos vendégeket.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/4725688

Bejárat a Kenyeres utca felől.

Parkolás ingyenes. 

Nyitvatartás: H-P: 8-20 SZ 8- 14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Titanilla szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Kenyeres utca 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére