Mai­Kupon

Extra dús, extra tartós, extra minőségű! Gold Lashes 3D műszempilla töltés 3980 Ft helyett most csak 1990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tudjuk jól, hogy a női praktikák tárháza szinte kifogyhatatlan, így nem is lepődünk meg azon, hogy a szempilla hosszabbítás, szempilladúsítás mára már ez egyik legnépszerűbb kozmetikai eljárás, hiszen a szempilla rebegtetés a női csábítás egyik legfontosabb kelléke! Ha már szép hosszú és dús 3D műszempillád van, tudod te is, hogy sajnos mint minden, ez is múlandó dolog, sajnos kihullik.. de ugye szívedhez nőttek az eddig megszokott gyönyörűen ívelt dús pilláid? Itt a megoldás, nem kell megvárni míg kócos és hiányos lesz, csak töltesd fel a hiányzó szálakat ezzel a kedvezményes kuponnal!Mostani ajánlatunk nem csak egy kedvezményes kupon megvásárlására tesz téged jogosulttá, hanem lehetőséged nyílik majd egy merőben más világ megtapasztalására, hiszen te is átélheted a felső tízezernek kijáró kiváltságokat. Most egészen Hollywoodig utaztunk, hogy megmutassuk a szépség nem kiváltság, csupán alku kérdése mivel a szóban forgó 3D professzionális műszempilla rengeteg híresség dicséretét tudhatja magáénak! 

Valószínű sokan ismeritek, akár barátnőitek vagy saját élményeitek révén az esztétikai megjelenés egyik alapkövét, a műszempillát. S abban is biztosak vagyunk, hogy tapasztaltátok már, hogy leválik, csomósodik és irritáció lép fel. Ennek az oka valószínűleg, hogy nem kiváló szakember dolgozott rajta, s még valószínűbb, hogy nem kiváló alapanyagokkal. Ha esetleg más kozmetikus rontotta el a pilláidat, valami nem stimmel, vagy már ugyanitt készítetted, de csak felfrissítenéd pilláidat, bízrd rá magad ismét Kalocsay Niki kozmetikusra! 20 éves kozmetikai tapasztalata és kiváló, Gold Lashes minőségi műszempilláival a legjobb szolgáltatást kapod.

Több fontos dolgot is tudni kell legújabb, kedvezményes ajánlatunkról! A hagyományos műszempillákkal szemben, akár 6 hétig is igazi ékköve lehet az arcodnak. A gravitáció itt most kivételesen csődöt mond –s ez is a lényege a tartós szempilláknak- hiszen a professzionális műszempilla nem csak hogy súlytalan, de egybeolvad a pilláddal, sőt követi annak ívét, így annyira természetes hatást kelt, hogy senki nem tudná azokat megkülönböztetni az eredetiektől. A profi munkát az alaposság, a vendégszeretet és a kivételes szakmai tudás jellemezi! Kíméletes, bőrbarát ragasztóval történik a szempillák már említett felhelyezése, így nem csupán természetes hatású - víz- izzadtság- és könnyálló lesz szempillád-, hanem igéző keretet is ad az arcformádnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpontegyeztetés szükséges Kalocsay Nikinél: 0630/2411187

A szalon megközelítése Örs vezér tere M: 161 illetve 162A buszokkal, 
valamint Kőbánya-Kispest M: 68 busszal, 501. utca buszmegálló, rögtön a buszmegállóban, a Flabelos studio mellett, (Szolárium felirat)
Az autóval érkezőknek: Jászberényi úton, az 501. utcai buszmegállónál. A szalon környékén parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
501. utcai kozmetika
Cég
Molnár Veterinary Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, 501. utcai üzletsor
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére