Mai­Kupon

Extra masszázs csomag: Thai talpmasszázs és teljes test gyógymasszázs: 7 800 Ft helyett 3 500 Ft-ért. Gondolj időben az egészségedre és a Nőnapra is.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nőnapra is extra ajándék kupon, Neked pedig egészségvédő, - megörző masszázs csomag-

Kinek javasolt? - reumás megbetegedéseknél, - mozgásszervi problémák esetén, - ortopéd betegségek kiegészítő kezelésére, - rándulások, görcsök és húzódások kezelésére,- szívpanaszok és magas vérnyomás kezelésére, - tartáshibák korrigálására, - izommerevség feloldására,  - légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek gyógyítására.A Thai talpmasszázs reflexológiai térképe mindenre kiterjedő kezelést, terápiát biztosít, lényegesen részletgazdagabb mint a ma elterjedt talp-reflexológiai térképek. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik. Eme pont szakszerű kezelése a hozzá tartozó testrégió keringésének javulását eredményezi. Részletessége révén célzott kezelést lehet végezni mind tünetileg és okilag egyaránt.

Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatása szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.Egy 2500 éves módszer letisztult technikáját tapasztalhatod meg! 


A kupon thai talpmasszázst és a teljes test gyógymasszázst tartalmazza, melynek össz időtartama: 55 perc. 

 

Kérjük vedd figyelembe: Időpont lemondást, módosítást, a megbeszélt kezelési időpont előtt 36 órával tud a masszázsmester elfogadni. Amennyiben ezen időtartamon belül történik a lemondás, módosítás ezt nem áll módjukban elfogadni és az időpont levonásra kerül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Max. 60 db kupon vásárolható meg. 

Telefonos bejelentkezés szükséges:  70/299-9140

Bővebben: http://masszazsmester.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázsmester
Cég
Masszázsmester KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bukarest utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére