Mai­Kupon

Extra masszázs: Japán /yumeiho/ masszázs 6800 Ft helyett 3400 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A japán masszázs kifejezetten jó a hát-, derék-, és lábfájdalmakra, a fejfájás egyes fajtáira, idegbecsípődésekre, gerincsérvre, és a különböző tartási hibák megelőzésére, javítására, rehabilitációjára. Ez a csípő, nyomó, gyúró kezelés alkalmas nyak, csípő és gerincbántalmak hathatós kezelésére is.

A kezelés után a paciens energikusabbnak, mozgékonyabbnak, lazábbnak érzi magát. A fájdalom és a mozgáskorlátozottság csökken.A japán masszázs eredete visszavezet a Shaolin kolostorokig. A továbbfejlesztett mai változata Masayuki professzor nevéhez fűződik, aki megalapozta elméletét és kidolgozta mai gyakorlatát. Masayuki Saionji tokiói professzor szerint, ha a test szimmetrikus, akkor izmai, kötőszövetei lazák, a vér és energia keringése megfelelő.


Az emberi test eredeti állapota a szimmetria. Ha ez az optimális állapotfelborul, akkor mozgásszervi problémák mellett kialakulhatnak belszervi eltérések is.

A yumeiho a testszimmetria helyreállításával, az izmok lazításával és a meridiánenergia harmonizálásával fejti ki egészségmegőrző hatását.


A japán masszázsnak ismert mellékhatása nincs! 

 

Korra és nemre való tekintet nélkül alkalmazható!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9821821

A kupon egy alkalomra szól, 50 perces japán masszázsra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészségforrás Stúdió
Cég
Relax Szállás KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Szondi utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére