Mai­Kupon

Extra méregtelenítés mézes masszázzsal, 60% kedvezménnyel, 1.600 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Reflektorikus úton fejti ki fájdalomcsillapító, izomlazító, immunrendszer erősítő és egyúttal salaktalanító hatását a mézes masszázs, emellett erősíti az idegeket és az emésztést. A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyt. Ezentúl bőrszépítő hatású: rövid időn belül megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát.A kupon a következőket tartalmazza:

 • 30 perces méregtelenítő, izomlazító, tápláló mézmasszázs.


A szolgáltatóról

Szabados Irén vagyok diplomás reflexológus. 1999-ben végeztem el a Természetgyógyász Akadémiát. 2000-ben kitűnő eredménnyel ETI vizsgát tettem, azóta foglalkozom természetgyógyászattal, ezen belül főleg reflexológiával, életmód tanácsadással. 2000-ben egy orvos-természetgyógyász rendelőben kezdtem dolgozni. Az elmúlt 11 évben folyamatosan képeztem magam, a természetgyógyászat különböző ágazataiban igyekeztem minél jobban elmélyülni, hogy jobban eredményesebben tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

Mézes masszázsról: A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol megszakad, akkor betegségek üthetik fel a fejüket. A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyt. A méz vitamin (B vitaminok és C vitamin), ásványi anyag tartalma (kalcium, réz, vas, mangán, foszfor, kálium, nátrium, cink) mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat kiszívja, és magába gyűjti (amit a masszázs végén eltávolítunk).A méz a fentieken kívül még természetes antioxidánsokat és antibiotikumokat is tartalmaz. A méz hatására a sejtek jobban használják fel az oxigént.
A méz száradásával - kézhez ragadása miatt - a paskoló mozdulatok egy idő után kissé fájdalmas érzést keltenek, de megéri kibírni, mert jótékony hatása akár 2 héten át is érezhető!

Egyéb szolgáltatásaim között szerepel (erre most nincs kupon akció):

 • MÉREGTELENÍTŐ TALPMASSZÁZS
  Célja: a sejtekben felhalmozódó toxinok kiürítése, külvilágból bekerülő mérgek kiáramoltatása, a nyirokfolyadék áramlásának beindítása.
 • IMMUNERŐSÍTŐ TALPMASSZÁZS
  Célja: az immunrendszer kiegyensúlyozása, külső és belső védelem megteremtése. Az immun-neuro-hormonális rendszerek harmonizálása.
 • RELAXÁLÓ TALPMASSZÁZS
  Célja: a pozitív pszichés változások megteremtése, a fizikai és lelki diszharmónia megszüntetése. A stresszhatások megszüntetése, ellazulás, a belső nyugalom biztosítása.
 • AGYTRÉNING (gépi mélyrelaxáció)
  Miért ajánljuk mindenkinek ezt a passzív meditációs technikát? Mert hatékonysága közel 95%-os. A szemre és a fülre ható fények és hangok néhány perc alatt különleges tudati állapotot hoznak létre. Elérhető az agyféltekék szinkronizációja éppúgy, mint az öngyógyító delta, álmokkal teli théta állapotok ébren való megélése, a döntéshozó és lazító alfa állapot és a béta tartomány koncentrációhoz szükséges legoptimálisabb szintjei is. Növelhetjük toleranciánkat, kreativitásunkat, befogadóbbá válhatunk, képképző rendszerünket javíthatjuk, könnyebben vizualizálhatunk, javíthatjuk memóriánkat, visszanyerhetjük tanuláshoz való képességünket, energiatöltő folyamatokat indíthatunk újra. Mindezek egy-egy agyhullám-tartományhoz kötődő funkciók.
  Az agyban keletkező és hullámtartomány-függő kémiai anyagok, hormonok nagymértékben felelősek pszichés és fizikai állapotunkért. Hasonló módon a fény-hang készülék stimulációjának hatására felszabaduló neurokémiai anyagok rendkívül előnyös irányba befolyásolják a szervezet működését, ilyen pl. az endorfin, amely nagy öröm, vagy jóleső fizikai edzés hatására keletkezik, vagy a szerotonin, amely klasszikus hírvivő molekula és az agyon kívül a szervezet más pontjain is teljesít "szolgálatot". A fény-hang készülék segítségével "megtaníthatom" agyamat, hogy az előbb említett természetes agyhullámokat a napi ciklusnak megfelelően, azaz egyedül is, természetes módon termelje.
  Célja:
 • memória növelés
 • teljesítmény fokozás (sportolóknak, üzletembereknek)
 • egyedi koncentrációs képesség növelés
 • alvászavarok megszüntetése
 • stresszoldás
 • energiahiány és depresszió leküzdése
 •  alváspótlás

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség:

BEJELENTKEZÉS:

Telefonszám: +36 (20) 492-7449

E-mail: sairen@t-online.hu

Weboldal: http://reflexologus.hupont.hu

A kezelés a Villa Toscana-ban történik. 1037 Budapest Jablonka út 29

Telefonos bejelentkezés szükséges!

 

A kupon felhasználhatósága

 • A kupon 30 perces mézes masszázsra vonatkozik 60% kedvezménnyel. 
 • Egy felhasználó több kupont is vásárolhat, amelyet el is ajándékozhat.
 • Telefonos időpont egyeztetés szükséges.
 • A kupon 2012. május 27-ig használható fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabados Irén
Cég
Szabados Irén EV
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1037 Budapest, Jablonka út 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére