Mai­Kupon

Extra Villám Wellness Csomag: testnek és léleknek: 5 000 Ft helyett 2 500 Ft-ért. AVS agytréning, ultrahangos lézerterápia, Schüssler arcdiagnosztika, stresszmérés, és inframasszázs!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!AVS agytréning, és Keringésjavító lézerterápia, és Schüssler arcdiagnosztika, és Stresszmérés, és Ultrahang - inframasszázs!!!

Fáradékony, kimerült vagy? Könnyen ideges leszel? Nem tudod jól kezelni a stresszes helyzeteket? A közérzeted rossz? Most ezzel a kuponnal több kezelésben részesülhetsz! 

Testi - lelki megujulásban lesz részed! 

Az agyad nem úgy fog mint régebben? A testednek sem vagy már 100 % -osan ura? Olvasd tovább kihagyhatatlan ajánlatunkat..:  AVS — Agytréning a harmonikus agyműködésért (fizikai és szellemi aktivitást, kreativitást, koncentrációt segítő programok, depresszió, pánik betegség, és más mentális problémák kezelése). Az audio-vizuális agytréning harmonizálja és aktivizálja a különböző agyi területeket. Elősegíti a depresszió tüneteinek enyhítését, eredményes az alvászavarok, a fáradékonyság, a memória zavar leküzdésében, segít a fizikai és szellemi aktivitás, a kreativitás, a koncentráció fokozásában, sok esetben a szedett gyógyszerek csökkentését, elhagyását eredményezi.Az agytréninget képzett szakember vezeti állapotfelmérésen alapuló személyre szabott programok alapján. Ellenjavallat: pacemaker, terhesség, epilepszia, skizofrénia.

 

Lágy-lézerterápia mérhető eredménnyel (agyi- és szívérrendszeri problémákra). Fizikai és szellemi teljesítménynövelés, immunrendszer erősítése, allergiás tünetek enyhítése, fülzúgás, fájdalom- és gyulladás csökkentés, görcsoldás (migrén), vérrögképződés megakadályozása, memória élénkítés, vérnyomás stabilizálása, érkatasztrófák utáni rehabilitáció. Ellenjavallat: pacemaker, vérhígító, vérzékenység, fényérzékenység, terhesség, epilepszia, manifeszt daganatos betegség.

 

Schüssler arcdiagnosztika (homeopátiás szerek ajánlása betegségekre, közérzetjavításra). Sok civilizációs betegség oka abban keresendő, hogy a stressz, az egészségtelen táplálkozás, az élvezeti szerek, a túl sok hús és édesség hatására is egyre jobban elsavasodik aszervezetünk, keveset mozgunk, és ritkán izzadunk ezért ezek a savak csak részben bomlanak le és választódnak ki.


Stresszmérés (általános stressz állapot felmérés). A VIPORT- készülék segítségével EKG- és HRV(szívritmus variabilitás) adatok alapján egy szívportrét készítünk. A szívportré egy “pillanatfelvételnek” fogható fel, amely színes grafikával érzékelteti a “szívfunkció” pillanatnyi állapotát. A vizsgálat célja a szív állapotának felmérése és a stressz szervezetre gyakorolt káros hatásainak kiszűrése.


Ultrahang-infra masszázs (izomlazítás, mozgásszervi panaszok enyhítése). Az ultrahangos mélymasszázs készülék olyan magas frekvenciájú hanghullámokat hoz létre, melyek képesek 4-6 cm mélyen behatolni a bőr alsó rétegeibe. A készülék segítségével a hatóanyagok a mélyen bejutnak a problémás területre, izmok, izületek, csontok közelébe, ezzel javítva a hatóanyagok hasznosulását. Az ultrahang hullámok a bőrszövetekben a magas rezgések által segítséget nyújthatnak a meszesedések oldásában. A keletkező hő az általános tapasztalatok szerint fellazítja a kötőszövetekben lerakódott, nehezen oldódó zsírokat is.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 8043130 Éva

Bővebben: http://www.eletrezges.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életrezgés Stúdió
Cég
Életrezgés KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Kapás utca 49
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére