Mai­Kupon

Ez nem áprilisi tréfa! Férfi hajvágás mosással + 15 perces indiai fejmasszázs + személyes horoszkópos gravírozással ellátott üvegpohár, exkluzív környezetben a Jászai Mari tér közelében, most 74% kedvezménnyel 1590 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ápolt és divatos haj a férfiak számára is fontos. Most 1590 Ft-ért szépülhetsz te is a  BALANCE for YOU exkluzív Szalonban a Jászai Mari tértől pár lépésre. A kuponnal a következő szolgáltatásokra vagy jogosult: hajmosás vágással és szárítással + 15 perces kényeztető indiai fejmasszázs igény szerinti illóolajokkal + tavaszi meglepetésként egy személyes horoszkóppal ellátott gravírozott üvegpohár.Manapság már egy sima hajvágás is belekerül több ezer forintba, így érdemes kihasználni a BALANCE for YOU Szalon férfiaknak szóló téli hajvágási akcióját! Valentin napi meglepetésként is kiváló ajándék lehet ez a kupon!

 

Egy igazi férfi mindig jól fésült! Hölgyeim gondoljatok a párotokra és lepjétek meg ezzel a különleges hajvágó kuponnal. Exkluzív környezetben, kiváló szakember vár mindenkit egy vidám hangulatú szalonban a belváros szívében!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kérjük, hogy a bejelentkezés és előzetes időpont egeztetés során add meg a szolgáltatónak a személyes horoszkópod jegyét is. Így mire igénybe veszed a szolgáltatást, már elkészül a személyes és egyedi ajándékod is! Akár ajándékba is adhatod a gravírozott kelyhet, ebben az esetben add meg az ajándékozott horoszkópját a szolgáltatónak. 

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: 06/20-230-6215!
A szolgáltatás a Jászai Mari tértől pár percre található BALANCE for YOU szalonban vehető igénybe!


Egyéb szolgáltatás igénybevétele esetén, annak díját a szalonban kell kiegyenlíteni. A szalon tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Di Palma Annamária
Cég
BALANCE for YOU-Fitness & Wellness
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Pozsonyi út 4/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére