Mai­Kupon

Ez valóban a Ritmus Ünnepe lesz! ExperiDance - ESSZENCIA most 4000 Ft helyett, csak 2800 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A koreográfiai válogatás az elmúlt 11 év alatt megvalósult 6 egész estés produkció, 12 óra színpadi anyag leglátványosabb részeit, úgymond gyöngyszemeit foglalja magába, egyedi jelmez és díszlet kollekciót felvonultatva.

Az előadás dátuma 2012.március 01. 19.00Az este 2x50 percében, szigorú idő korlátok között mozogva megpróbálunk nézőinknek átfogó képet adni arról az egyedi produktumról, mely alapján együttesünk megkaphatta közönségétől a "Ritmus Ünnepe" kitüntető jelzőt. Produkciónk a kínai Kulturális évad pekingi gálájának tiszteletére készült.

A Román Sándor vezette tánckar igazi táncszínházat fog varázsolni a RAM Colosseum színpadára. Ha valamihez hasonlítanunk kellene az előadást, akkor Michael Flatley show-elemekben bővelkedő ír táncával lehetne párhuzamot vonni, legalábbis a látványvilág és a befogadhatóság szempontjából - mindezt természetesen az autentikus magyar népzene sokszínű köntösébe bújtatva. Az ExperiDance-szel Román Sándor olyan táncszínházat teremtett meg, amely méltán Európa-hírű, s amely a látvány, a zene és a ritmus nyelvével mindenki számára közérthető, „fogyasztható" módon tárja fel és ötvözi a magyar néptánckultúra elemeit.

A magyar néptánc rendkívüli módon alkalmas a ritmikai sokféleségre. Ezeknek a ritmusjátékoknak az esszenciáját tárja a közönség elé élvezhető módon, jó értelemben vett populáris formában az ExperiDance „Esszencia" fantázianevű produkciójával.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kupon beváltóhelye: RaM Colosseum / 1133 Budapest, Kárpát u. 23-25.

A jegyeket 2012.március 01-ig kell átvenni a kupon átadásával, a jegypénztár nyitvatartási idejében: hétfőtől péntekig 10.00-18.00 szombat vasárnap 14-18 óráig.

Előadás dátuma:
2012. március 01. 19.00

A kupon más előadásra, illetve más időben nem váltható be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát utca 23-25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére