Mai­Kupon

Ez valóban a Ritmus Ünnepe lesz! ExperiDance - ESSZENCIA most hihetetlen kedvezménnyel 3.500 Ft helyett, csak 2.500 Ft-ért!

A koreográfiai válogatás az elmúlt 11 év alatt megvalósult 6 egész estés produkció, 12 óra színpadi anyag leglátványosabb részeit, úgymond gyöngyszemeit foglalja magába, egyedi jelmez és díszlet kollekciót felvonultatva.Az este 2x50 percében, szigorú idő korlátok között mozogva megpróbálunk nézőinknek átfogó képet adni arról az egyedi produktumról, mely alapján együttesünk megkaphatta közönségétől a "Ritmus Ünnepe" kitüntető jelzőt. Produkciónk a kínai Kulturális évad pekingi gálájának tiszteletére készült.

A Román Sándor vezette tánckar igazi táncszínházat fog varázsolni a RAM Colosseum színpadára. Ha valamihez hasonlítanunk kellene az előadást, akkor Michael Flatley show-elemekben bővelkedő ír táncával lehetne párhuzamot vonni, legalábbis a látványvilág és a befogadhatóság szempontjából - mindezt természetesen az autentikus magyar népzene sokszínű köntösébe bújtatva. Az ExperiDance-szel Román Sándor olyan táncszínházat teremtett meg, amely méltán Európa-hírű, s amely a látvány, a zene és a ritmus nyelvével mindenki számára közérthető, „fogyasztható" módon tárja fel és ötvözi a magyar néptánckultúra elemeit.

A magyar néptánc rendkívüli módon alkalmas a ritmikai sokféleségre. Ezeknek a ritmusjátékoknak az esszenciáját tárja a közönség elé élvezhető módon, jó értelemben vett populáris formában az ExperiDance „Esszencia" fantázianevű produkciójával.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kupon beváltóhelye: RaM Colosseum / 1133 Budapest, Kárpát u. 23-25.

A jegyeket 2011. november 23-áig kell átvenni a kupon átadásával, a jegypénztár nyitvatartási idejében: hétfőtől vasárnapig minden nap 14-18 óráig.

Előadás dátuma:
2011. november 23 Szerda 19:00

A kupon más előadásra, illetve más időben nem váltható be!

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát utca 23-25.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére