Mai­Kupon

Fáj a háta, a dereka? Ízületi problémáktól szenved? Akkor használja az eredeti DrBody autós mágnespárnát, mely az Öné lehet most 75 000 Ft-ért, 53% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Manapság sokan sokat ülnek autóban, akár hosszabb ideig is, így a folyamatos ülés és mozgás hiánya miatt gyakran panaszkodnak a vezetők derék és hátfájásra.  Most itt a lehetőség hogy még az autóban töltött idő alatt is tegyen szervezete egészségéért!

Sokat ül autóban, vagy a folyamatos ülés miatt többször fáj a háta és a dereka? Akkor használja a DrBody mágnesterápiás termékcsaládba tartozó 40x40 cm-es mágnespárnát és intsen búcsút fájdalmas tüneteinek. Élvezze újra az életet fájdalmak nélkül! 
A DrBody mágnesterápiás termék kiválóan alkalmas az alábbi egészségügyi problémák kezelésre: keringési zavarok, fájdalomcsillapítás, mozgásszervi betegségek és reumás fájdalmak esetén. 

Milyen jótékony hatásai vannak még a DrBody termékeknek? A pulzáló mágnesterápia kezeléskor tágulnak a hajszálerek, javul a keringés és a szerzet oxigén ellátása. Csökken a vérrögképződés esélye, javul a vér oxigénszállító képessége. Az összes szerv (végtagok, szív, agy, vese, stb.) vérellátása javul.

Magában a párnában van elhelyezve a mágneses tekercs. A 40 x 40 cm-es párna, autó szivargyújtóba csatlakoztatható elektronikával. A párna valamennyi DrBody Mágnesterápia készülékkel is használható.

Otthonában is élvezheti a DrBody párna szervezetre gyakorolt pozítiv hatásait, hiszen egy hálózati adapter segítségével (mely nem része az ajánlatnak), akár a fotelban ülve vagy az ágyban pihenve is használhatja a terméket derék, hát és nyakfájás esetén.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvehető személyesen a pestlőrinci Sonoterápia Centrumban, vagy postai utánvétellel. Pontos cím: 1181 Budapest, Üllői út 511. I em. 5.

Személyes átvétel esetén az alábbi telefonszámon kérjük, hogy egyeztessen időpontot a szolgáltatóval: +36 1 290 51 11.

Nyitvatartási idő: Hétfő - Péntek 8-18 óráig

Postai utánvétellel történőrendelés esetén kérjük, hogy pontos nevét, címét és kuponkódját az alábbi e-mail címre küldje el: info@sonopestlorinc.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sonoterápia Centrum Pestszentlőrinc
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Üllői út 511
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére