Mai­Kupon

Fáj a válla, háta, dereka? Jöjjön el a belvárosba egy hátspecialistához! 60 perc alatt garantáltan újjászülethet most verhetetlen 1.990 Ft-os áron!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tapasztald meg egy 24 éves múlttal rendelkező, 7 évet Bécsben reumatológiai klinikán dolgozó masszőr profi tudását, hozzáértését!  Ennél olcsóbb már nem lehet!!!

Választhatsz  svéd,- sport,- vagy gyógyhatású masszázs közül !Svédmasszázs.


E masszázs intenzívebb a klasszikusnál. A masszőr mozdulatai erősek, mélyen, olykor egészen a csontokig hatnak a szövetekre. Ezen kívül ezt a masszázst nem a nyirok áramlással azonos, hanem ellenkező irányban végzik.Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.


Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de távoli a szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer). A test azon szegmentumain alkalmazzák, amelyek idegi összeköttetésben állnak a belső szervekkel. A nyakizmok masszázsát migrén vagy magas vérnyomás esetén, a 7-8. csigolya magasságában végzett gerincmasszázst a gyomor, míg a keresztcsont és farpofák masszázsát a nemzőszervek funkciójának javítására használják.


Sportmasszázs


Nyugati hagyományokon alapuló masszázstechnika, hiszen kimondottan a test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használjuk. A technika lépései nagyban hasonlítanak a svédmasszázshoz, de attól ez egy jóval intenzívebb, erőssebb masszázs technika. Ezen változat igen elterjedt, hiszen nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlható, amennyiben fizikai kondíciónkat akarjuk javítani, erősíteni. A sportmasszázs kezelése során a masszőr erős, dörzsölő, gyúró, ütegető fogásokat alkalmaz, leginkább a mélyizomzatot célozza meg. A sportmasszázsnak rengeteg egyéb más jótékony hatásai is vannak. Nyugtató hatással van, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

 

Jahimek Gábor 70/771-7129

 

Lemondást a megbeszélt időpont előtt max. 48 órával tudunk elfogadni!


Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig 08.00 - 20:00.

Szombat 10.00-18.00

 

Személyenként 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére !

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jachimek Gábor
Cég
Fire&Tire Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi utca 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére