Mai­Kupon

Kategóriák

Fájdalom és sugárterhelés nélküli thermokamerás, hőtérképes állapotfelmérés és orvosi szaktanácsadás most 8.990 Ft a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Segítségével kimutathatók egyes még panaszt sem okozó illetve panasszal járó elváltozások, gócok, gyulladt területek, ízületi elváltozások, egyes degeneratív elfajulásra utaló hőeltérések, illetve egyes daganatos megbetegedések gyanúja. A termokamera nagy érzékenységgel jelzi a beteg szervezet bőrfelszínen megjelenő hőmérséklet változásait. A vizsgálat fájdalommentes, a felvételeket szakorvos elemzi ki.A termográfia során egy-három méteres távolságból készítenek felvételeket a testről. A mérési adatokból számítógépes technológiával színes hőtérkép készül, amelyből a bőrfelszínen és a test belsejében zajló egyes élettani vagy kórélettani folyamatokra lehet következtetni.

A vizsgálat mindenképpen ajánlott: cukorbetegség, érelmeszesedés, ízületi vagy gerinc panaszok,egyes perifériás keringési zavarok, mozgásszervi problémák esetében, gyulladások felderítésében.

A kupon tartalma: 

  • Hőtérkép készítése a testről termokamerával. (Mivel a test nincs kitéve semmilyen sugárveszélynek, emiatt gyermekek és terhes nők számára is igénybe vehető korlátlan számban!) 
  • A vizsgálat kb. 30 percet vesz igénybe. 
  • Állapotfelmérés
  • Orvosi konzultáció és értékelés készítése.
  • Hazavihető írásos eredmény.

 A hőtérképes állapotfelmérés előnyei: 

  • A vizsgálat fájdalommentes, nincs semmilyen mellékhatása. Használatával csökkenthető a pácienst terhelő vizsgálatok száma.
  • Főként a gyulladásos jellegű folyamatok gyors behatárolására, azok időbeni változásainak vizsgálatára, célzott góckutatásra alkalmas.
  • Terheseknél és gyermekeknél is elvégezhető a vizsgálat. Gyorsasága és ártalmatlansága miatt a vizsgálat tetszőleges számban ismételhető.
  • Különféle kezelések hatásának követésére kiegészíti, de nem helyettesít semmilyen ma használatos diagnosztikai vizsgálómódszert!
  • Nemtől és kortól függetlenül elkészíthető.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1081 Budapest. II. János Pál pápa tér 13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére