Mai­Kupon

Kategóriák

Fájdalommentes fibróma (zavaró bőrkinövések) eltávolítás a nyak, hónalj és a mell területéről rádiófrekvenciás eljárással, hegek nélkül a Budai Magánorvosi Centrumban, most 12.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Talán meglepő, de a felnőttek közel felének van valamilyen kis kinövés a bőrén, akár több is. Van, akit nem zavar, másokat idegesít, és azon gondolkodnak, hogyan szabadulhatnának meg tőle. Tartanak attól, hogy leszedése fájdalmas, de már nézni sem bírják. Mi a teendő a fibrómával? Szemölcsnek is nevezhetnénk – a fibrómának nincs magyar neve. Bőrgyógyászati szempontból azonban a szemölcs és a fibróma nem ugyanaz. Lényegében a bőr jóindulatú, kötőszövetes eredetű daganata. Ajánlatunk segítségével, most egyszerűen és fájdalommentesen szabadulhat meg a zavaró bőrkinövésektől!A kupon tartalma: 

  • 1 fő részére a nyak, hónalj és mell területén elhelyezkedő maximum 10 darab, méretét tekintve apró, érzéstelenítést nem igénylő fibróma eltávolítása rádiófrekvenciás eljárással

 

A fibróma különösen a hónaljban, a lágyéktájékon, az emlők alatt és a nyakon tűnik fel, puha növendék, barna vagy a bőr színével megegyező árnyalatú, felszíne barázdált, keskeny nyéllel csatlakozik a bőrhöz, és sosem válik rosszindulatúvá. Gyakrabban alakul ki ott, ahol a bőrt több vagy nagyobb fokú dörzsölés éri. Aki túlsúllyal küzd, annál gyakoribb a fibróma jelentkezése.


Zavaró lehet, mert beleakadhat a ruhadarab, a nyaklánc, véletlenül belekaphatunk, ha olyan helyen van, akaratlanul is hozzáérünk. Hogy mi miatt alakul ki, nem tudni pontosan. Öröklődhet is a rá való hajlam. Az esetek többségében nem fáj, nem okoz panaszt, csak akkor, ha valami történik vele. Megsérül, megcsavarodik, begyullad, megduzzad. Amennyiben zavar bennünket, legokosabb, ha eltávolítjuk.

 

A fibromákat legcélszerűbb elektrosebészeti úton, rádiófrekvenciás eszközzel eltávolítani. A rádiófrekvenciás váltóáramot éppen azért alkalmazzák, hogy a hőhatás kisebb legyen, mint az egyenáram esetén lenne.  A környező szövetek gyakorlatilag nem károsodnak. A szakszerű bőrgyógyászati beavatkozásnak köszönhetően nyoma sem marad a fibrómának. A rádiófrekvenciás fibróma-eltávolítás hegmentes gyógyulást eredményez!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum bejárata a Bánát utca felől található. Pontos cím: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. 


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az alábbi számokon: 06-1-794-3980 vagy 06-20-356-4353 illetve elektronikusan. E-mail: info@budaioltokozpont.hu 

 

Bejelentkezés hétfőtől péntekig 12.00-14.00 között. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére