Mai­Kupon

Fájdalommentes fogyasztás? Lehetséges! 40 perces Ultrahangos kavitációs és rádiófrekvenciás (tripoláris) zsírbontás most 12000 Ft helyett csak 2990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kavitációs ultrahang alkalmazhatósága:

- cellulit kezelése

- felhalmozódott zsír eltávolítására

- nyirokkeringés javítására és az ödémák csökkentésére

A kezelés nem fájdalmas egyetlen zavaró tényező a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatás lehet. Eredmények: Többnyire látványos és tartós eredménnyel járnak. A kavitáció hatékonyan rombolja a bőr alatti zsírszöveteket, így már az első vagy második kezelés után már érzékelhető és látható a zsírraktárak csökkenéséből adódó fogyás. A narancsbőr kevésbé markánsabbá válik.
Több féle kavitációs ultrahang létezik, sőt, van amelyik csak kavitációs hullámot produkál, és van amelyik csak ultrahangot. Ezek együtt egy elég hatékony zsírcsökkentő eljárást tudnak lehetővé tenni. A 40.000 Hz ultrahang önmagában is képes zsírt bontani, a kavitációs jelenség azonban lehetővé teszi vastagabb zsírrétegbe való bejutását is.A Kavitáció ( a gáz és buborék képződés) egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból - nyomás esése következtében - hirtelen gáz fázisba megy át.A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatóak.Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. Kiürülésük feltétele viszont a sok folyadékfogyasztás. 2 liter körül egy nap. Ez nélkülözhetetlen.

 

A kavitációs ultrahang kezelés nem javasolt a következő esetekben:

 

- terhesség

- pacemaker

- elmúlt 5 évben bármilyen rosszindulatú daganat

- vírusos vagy bakteriális fertőzés

- epilepszia

- autoimmun betegség

- bőrfelületi sérülés a kezelendő területen

- keloidos hegek

- korábban herpesszel érintett területek

- májfunkció-probléma

- pajzsmirigy-probléma

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

NYITVATARTÁS:

Előzetes bejelentkezés szerint fogadjuk vendégeinket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
White Smile
Telefon
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Őrlő utca 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére