Mai­Kupon

Fájdalommentes rádiófrekvenciás horkolásgátlás Dr. Szalmay Gábor fül-orr-gégész jóvoltából, 69990 Ft-ért! Foglalja le kuponját, most 14700 Ft-ért a fennmaradó 55290 Ft-ot pedig fizesse később a szolgáltatónál!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:150 000 FtElőlegben fizetendő:14 700 FtTeljes ár:69 990 Ft53% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Aki horkol vagy együtt él valakivel aki horkol - pontosan tudja milyen kellemetlen helyzetekhez vezethet az "éjszakai hangzavar". Ennek megszüntetéséhez nyújtunk most segítséget a rádiófrekvenciás horkolásgátlással, mely mintegy 25 perc alatt elvégezhető, teljesen fájdalom- és mellékhatásmentes. A horkolás bizony az egészségre is ártalmas lehet. Erős horkolás közben felborul a szabályos légzés, ennek köszönhetően a szervezet nem jut hozzá az alvás közben szükséges oxigén mennyiséghez, ami hosszú távon káros lehet. A rádiófrekvenciás horkolásgátlás előnye, hogy ambulánsan, mintegy 25 perc alatt elvégezhető, nem igényel kórházi kezelést. A beavatkozás során nem keletkezik maradandó műtéti heg, nem jár vérzéssel és fájdalommal. A „beteg” a saját lábán távozik az ambuláns műtét után, és már másnap munkába állhat! A felnőtt lakosság csaknem fele, minden negyedik ember rendszeresen horkol és emiatt a családtagok is gyakran szembesülhetnek azzal, hogy másnap fáradtabbak a munkahelyen vagy az iskolában. A kialvatlanság autóvezetés közben is veszélyhelyzeteket teremthet. Súlyosabb esetben a horkolás jele lehet az „obstruktív alvási apnoe” nevű megbetegedésnek, amelynek szövődményeként gyakoriak a szívpanaszok, keringési rendellenességek. Előzze meg az említett betegségek kialakulását ezzel a fájdalommentes eljárással. A beavatkozás hatására nyugodtabban és pihentetőbben tudunk aludni! 

 

A kezelés során a beavatkozás teljesen fájdalommentes, mely elvégezhető az orrkagylókon (ez allergiás betegeknél jellemző), a nyelvgyökön, a lágy szájpadon, illetve a garatmandulákon. A beavatkozás tervezése a lehetőségek kombinációját tekintve személyre szabott. A műtét segítségével a légzés gátoltságának okát szüntetik meg.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Telefonos időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-381-8533

 

  • Egy személy 1 kupont vásárolhat saját részre és ajándékba! 

 

  • A beavatkozás helyszíne a Dunaharaszti Rendelő (a Reform Patika épületében). Rendelési idő: hétfő 15.30 - 18.30-ig. A rendelő pontos címe: 2330 Dunaharaszti, Fő utca 35.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ENT CARE 2004 Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2330 Dunaharaszti, Fő utca 35
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére