Mai­Kupon

Fáradékony, allergiás, izületi panaszai vannak, vagy nőgyógyászati problémái? Nelson-Biofeedback egészségügyi állapotfelmérés: 12 000 Ft helyett mindössze 4 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ilyenkor, tél végén gyakrabban szembesülünk kisebb-nagyobb egészségi problémákkal.  Szeretnéd tudni, hogy nem lappang-e valami betegség a szervezetedben, akkor biztosan szívesen veszed igénybe a 21. század csúcstechnológiáit egészséged védelmében.A Nelson-Biofeedback vizsgálat során fény derülhet többek között:

  • gombák, baktériumok nem megfelelő arányára,
  • helytelen táplálkozásból, egészségtelen életmódból fakadó szervi problémákra,
  • káros földtani sugárzások hatásaira,
  • fáradékonyság vagy hiperaktivitás okaira,
  • allergia forrásaira,
  • ízületi, nőgyógyászati okok hátterére,
  • hajhullás okaira.


A Nelson-Biofeedback egészségügyi állapotfelmérés, egy non-invazív eljárás, vagyis mindenfajta szúrás vagy egyéb beavatkozás nélkül, teljesen fájdalommentesen képes feltérképezni szervezeted pillanatnyi állapotát.  A fejre és a végtagokra helyezett elektródák segítségével tested energetikai rezgéseit méri. Az eltéréseket számítógép összesíti, sőt meg is jeleníti, ezért azonnal megtudhatsz mindent az egyes szerveid állapotáról, az esetleges lappangó betegségekről, még mielőtt azok tüneteket okoznának.  A személyes konzultáció során nemcsak kiértékelik a kapott eredményeket, de tanácsokat is kaphatsz egészséged megőrzése érdekében. A Nelson-Biofeedback test és terápiát 22 éve a természetes gyógymódok területén, a megelőzéssel foglalkozó személyes életvezetési tréner végzi, aki több módszert ötvözve és a Nelsont segítségül híva, 14 éve ad segítséget a megelőzésben és az egészség  helyreállításában, a személyre szabott segítség felkínálásával.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:   70 3638094

Bővebben:  http://ertederted.napipartner.com/szolgaltatasok/gerinc-diagnosztika-pro-adjuster/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szigeti Erzsébet
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1106 Budapest, Gyakorló köz 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére