Mai­Kupon

Fáradékony, gyakran kimerült, hiába fogyókúrázik? Ezek a Candidiasis tünetei lehetnek! Komplex Candida-szűrő program orvosi konzultációval 9900 Ft helyett most csak 3490-Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Előzze meg a szövődményeket a probléma felismerésével! Tegyen magáért! A Candidiasis utaló tüneteket az Információnál olvashatja.Komplex Candida-szűrő program orvosi konzultációval csomag tartalma:


1. Cadida-teszt vérből

2. Candida-szint mérés Voll-módszerrel

3. orvosi konzultáció

 

 

                                

                                


 
Napjainkban a Candida-túlszaporulat népbetegségnek számít. Sajnos a modern orvoslás ennek a mindennapi jelentőségét elveti. Bár cukorbetegek, immunhiányos betegek, intenzív osztályon ápolt betegek esetében a szisztémás – egész szervezetet érintő – candidiasist nem kétlik az orvosok sem, a normál népességben a többség nem fogadja el a betegség jelentőségét. A Candida albicans nevű gomba szervezetünk normál flórájához tartozik, ami azt jelenti, hogy bizonyos mennyiségben a jelenléte normális – sőt kívánatos. Ha azonban ennél nagyobb mennyiségben van jelen, az betegséghez vezet.


Hogyan vált civilizációs betegséggé egy alapvetően ártalmatlan, velünk élő élőlény? Mi okozza az egyre többeket érintő Candida-túlszaporulatot?

 

Sajnos a modern ember környezetében egyre több olyan tényező van jelen, ami az immunrendszer gyengülését okozza. Ilyen többek között a stressz, a szmogterheltség, a helytelen összetételű táplálkozás, és az élelmiszeripari adalékanyagok. Mind több és több olyan élelmiszert vagyunk hajlamosak fogyasztani, amelyek a gomba szaporodásának kedveznek: finomított szénhidrátok, penészes sajtok, sör, bor stb.. Jó táptalajt biztosít pangó bélsarunk is, melyet a táplálkozási hibák következménye okoz.Tévhit azonban, hogy minden panaszunkért a Candida a felelős. Ha valakinek a szervezetében ez a gomba képes volt túlszaporodni, a környezet kórokozói is könnyebben támadják meg szervezetét. Egyrészt mindazok a helytelen tényezők, melyek a Candidának kedveznek, azok segítik a kórokozó mikroorganizmusok szaporodását! Másrészt a gombás megbetegedés miatt legyengült immunrendszer nem képes védekezni a kórokozók támadásai ellen. Ha tehát hosszú és egészséges életet szeretnénk elérni, figyelnünk kell szervezetünk épségére!


A Candidiasis leggyakoribb tünetei:


Idegrendszerrel kapcsolatos tünetek: fáradékonyság, fáradtságérzet,labilis kedélyállapot,feledékenység,koncentrációképesség csökkenése, fejfájás (migrén), ingerlékenység.

 

Gyomortáji panaszok: gyomorégés, haspuffadás, gázképződés, hasfájdalom, hasmenés vagy székrekedés; éhség esetén jelentkező (esetleg remegéssel járó) rosszullét, vastagbélgyulladás.

 

Nőgyógyászati, urológiai tünetek: folyás, égő érzés, viszketés; gyakori felfázás, hólyaghurut, visszatérő petefészekciszták vagy gyulladások, premenstruációs feszültség.

 

Bőrgyógyászati panaszok: csalánkiütés, viszkető bőrfelületek, vörösödés, ekcéma; hajhullás, korpásodás, hajzsírosodás.

 

Allergiás reakciók: élelmiszerallergiák, asztma, vegyszerekkel szembeni érzékenység, stb.

 

Gyermekek esetében: hiperaktivitás, tanulási nehézségek; gyakori felső légúti és középfülgyulladások; bőrviszketés, hasfájás, hasmenés, étvágytalanság 

 


 

 

Ez korunk egyik legnehezebb és legnagyobb önuralmat igénylő feladata, hiszen a boltok polcai, a televízió mind-mind ennek ellenkezőjére csábítanak.A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ nemcsak a felismerésben, hanem a betegség leküzdésében is segít Önnek.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Candida-szűréshez előzetes telefonos bejelntkezés szükséges. E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 25 City Corner irodaház
IV. emelet 406 iroda
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére