Mai­Kupon

Kategóriák

Fáradékony, hullik a haja, ízületi problémákkal küzd? Találja meg, hogy problémái hátterében milyen okok húzódnak! Góckutatással egybekötött vizsgálat a Medmis Intézetben 8.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Fáradékony, de nem tudja mi az oka? Hullik a haja, viszket a bőre? Többször volt már megmagyarázhatatlan hőemelkedése? Folyamatosan fájnak az ízületei?  Van megoldás a problémáira! Vegyen Ön is részt a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében egy góckutatás vizsgálaton!

 

 

 

 
Ha az említett tünetek közül Önnél bármelyik fennáll, akkor minden esetben gócra is kell gondolni, mivel góc vagy a gócban meglapuló kórokozók által termelt méreganyag is okozhatja a panaszokat. Ezek a problémák felléphetnek kisgyermekeknél, nagyobb gyerekeknél, felnőtteknél és időseknél egyaránt.

Ne éljen a fájdalommal és kellemetlen tünetekkel! Ezekre a problémákra van megoldás egy új orvosi technológia segítségével.

A góc valójában nem más, mint egy gyulladásos szövet, ahol a kórokozó mikrobák (baktérium, vírus, gomba, prion stb.) továbbra is jelen vannak. A szervezetünkben bárhol előfordulhatnak, de vannak olyan helyek, ahol az átlagosnál lényegesen gyakrabban. Ilyenek a mandulák, a fogak, az arcüregek, homloküregek, az epehólyag, a húgyutak bármely területe,
és a méh, a méhkürtök vagy a petefészkek. Itt bújnak meg a leggyakrabban azok a kórokozók, amelyek a panaszokat és a tüneteket, labor eltéréseket okozzák.  
De hogyan fordulhat ez elő? A szervezetünkbe bejutó mikroorganizmusok ellen az immunrendszerünk harcosai (fehérvérsejtek, immun-fehérjék és különböző immun-molekulák) mindig felveszik a harcot. Ők a mi védelmi rendszerünk. Néha azonban előfordulhat, hogy nem sikerül teljes mértékben felszámolni az ellenséges behatolókat, kórokozókat és azok bizonyos helyeken megbújhatnak. Jól álcázzák magukat, "elsáncolják" magukat, betokolódnak. Ezekből lesz a góc. A gócot lehetőleg meg kell találni és fel kell számolni.

Ez az új orvosi technológia reménytelennek tűnő esetekben is segít a megoldásban.

Milyen betegségek esetében gondoljunk gócra és mikor keressünk gócot? Meglehetősen sok korkép megjelenésekor fel kell vetődjön góc lehetősége:

 • sokízületi gyulladás
 • pikkelysömör
 • krónikus vastagbél-gyulladás
 • allergiás betegségek
 • hajhullás

Talán a leggyakoribb betegségek, amelyek hátterében góc húzódhat meg és fellobbanthatják, súlyosbíthatják a tüneteket. Sok esetben a góc tünetmentes lehet vagy nem jellegzetes, hanem általános tüneteket okoz, mint a fáradékonyság, a hőemelkedés, a levertség vagy az alvászavar.

 • A góc eltávolítása következtében az alapbetegség – ha valóban a góc váltotta ki - sok esetben tünetmentessé válik vagy javul.
 • Az új orvosi technológiával tovább javítható a góctalanítás hatásfoka.
 • Az igazság az, hogy minden krónikus betegségben szenvedőt, az allergiásokat legfőképpen, célszerű lenne góckutatásra küldeni.
 • Góc esetén egy állóháború alakul ki, a góc (mikrobákból és gyulladásos szövetállomány) és az immunrendszer között. Ez egy folyamatos harc, amikor hol a góc betegség provokáló hatásai kerülnek túlsúlyba, ilyenkor megjelennek vagy erősödnek a különféle tünetek, hol az immunhadsereg kerül fölénybe, amikor javulnak vagy megszűnnek a tünetek. Ezért hullámzó a beteg állapota, hol jobb hol rosszabb, vagy akár teljesen tünetmentes is lehet.
 • Minden esetre ez a folyamatos küzdelem megterheli a szervezetet és túlterhelheti a védekező immunrendszert is. Az allergiásoknál és az egyéb immunrendszeri megbetegedések esetén ez fokozott problémát jelent, mert itt alapból sem optimális a védekezőrendszer működése.
 • Az allergiás megbetegedések esetén is 100-ból 90 betegnél teljes tünetmentesség érhető el az új orvosi technológia segítségével.
 • Láthattuk már, hogy a gócok leggyakrabban a felső légutakban, a fogak környezetében, az epehólyagban, a húgyutakban és az ivarszervek területén alakulnak ki, de ettől függetlenül gyakorlatilag bárhol létrejöhetnek, ha megteremtődnek a feltételei.
 • Az új orvosi technológiával ezt a feltételrendszert lehet felszámolni és az immunrendszert optimalizálni.
 • A légutakban, a gyomor-epehólyag-bélrendszerben és a bőrön, a külvilággal szoros kapcsolatban lévő szervrendszereinkben az immunrendszer folyamatosan harcol a külvilágból behatoló kórokozók ellen. Azonban napjainkban egyre inkább számos hatás gyengíti a védekező immunhadsereget. Ilyen például a rengeteg vegyszer, a kemikáliák garmadája, mint a színezékek, tartósítószerek, emulgeáló szerek, sav-bázis beállítók, állomány-javítók stb. További megterhelést jelentenek a különféle sugárzások, és a krónikus stressz is. Nem csoda tehát, ha a túlterhelt immunrendszer nem tudja tökéletesen ellátni a feladatát és bizony ennek olyan következményei lesznek, mint a gyakori torokgyulladások, gyakori és elhúzódó náthák, a krónikus garatcsorgás, gyakori alsó-, felső-légúti hurutok, az allergiák, krónikus csalánkiütések ekcémák, migrének, fejfájások, gócok.
 • A vérkép és a laborvizsgálatok eredményei is negatívak lehetnek. Legygakrabban csak általános tünetek, mint levertség, fáradékonyság, ingerültség, éjszakai izzadás, alvászavar, hõemelkedés, vérszegénység, idegesség jelentkeznek. De nagyon gyakran csak a góc szövõdményei által kiváltott betegségek vezetik orvoshoz a beteget, mint:
 • hörghurut
 • krónikus vastagbélgyulladás
 • hajhullás
 • sokízületi gyulladás
 • allergia
 • ekcéma
 • atopiás dermatitis

Sokszor más, ismeretlen eredetűnek vélt betegség lehet a következmény. Ilyenkor segíthet a góckutatás, amelynek feltárása megoldást hozhat, ezért el kell végezni az alapos fogászati, gégészeti, urológiai, nőknél a nőgyógyászati vizsgálatot, UH vizsgálatokat, belgyógyászati vizsgálatot.Sok esetben sajnos ezek sem sem tárják fel a valódi okot. Az új orvosi technológia ezekben az esetekben is a legtöbbször segít a valódi okok kimutatásában és megszüntetésében. A gócok esetében tovább súlyosbíthatják a helyzetet a kórokozó baktériumok által termelt méreganyagok, az úgynevezett toxinok. Sokféle toxint ismerünk.
IIyenek például a neurotoxinok (idegrendszerre ható), citotoxinok (sejtekre ható), enterotoxinok (bélrendszer működésére ható). A legtöbb toxin különlegesen stabil fehérje-molekula és már kis mennyiségben is igen erős méreg. A méltán elhíresült Clostridium botulinum által termelt botulin neurotoxinnak egy grammja egy millió ember halálát okozhatná. Mindemellett erős antigén hatásuk miatt komoly immun-reakciókat is kiválthatnak.

Az új orvosi technológiával segítségével feltárhatók a valódi okok és helyreállítható az immunrendszer optimális működése, ami megelőzheti gócok kialakulását. Lehetőséget nyújt a szervezet és az immunrendszer optimális működésének helyreállítására és finomhangolására.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: Budapest, II. János Pál pápa tér 13, 1081. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatóról bővebb információt itt olvashat: http://www.ibrsystem.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére