Mai­Kupon

Fáradt és túlhajszolt vagy? Lazulj el és töltődj energiával! 30 perc hátmasszázs és 40 perc talpreflexológia most 8000 Ft helyett 3490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lazíts, és add át magad a masszázs relaxáló hatásának egy fél órára, majd talpadon keresztül harmonizáljuk szervezetedet és egyensúlyba hozzuk szerveid működését a jó közérzet érdekében!


Egy kis kényeztetést mindnki megérdemel!
A mai rohanó és agyonhajszolt világunkban szerintünk mindenki igényel egy kis kikapcsolódást, akár csak egy rövid időre is, amikor elfelejtheti a problémáit ,és csak önmaga kényeztetésére gondol egy teljes ellazulás és megújulás során, mely megnyugtatja és energiával tölti fel.  A test és lélek harmóniájában nagy szerepet játszik a mindkettővel való törődés. Már az ókorban is tudták, hogy ”Egészséges lélek csak egészséges testben lakozik” így a görögök és a rómaiak is sokszor vették igénybe a masszázs jótékony és gyógyító hatásait. Általános frissítő illetve lazító svédmasszázst ajánlok minden kedves érdeklődőnek, fizikai, idegi túlterheltség, fáradtság, keringési, méregtelenítési problémák, kisebb rándulások , ficamok esetére igény szerint illóolajokkal kiegészítve.


A talpreflexológia pontról pontra történik. A reflexológia segítségével ingerületeket küldhetünk a test különböző szervei felé. A módszer segítségével újra helyreállíthatjuk az egyensúlyt, hiszen a keleti ember nem a betegség kezelésében hisz, sokkal inkább az egyensúly megteremtésében és megtartásában.

 

Az az ember, aki egyensúlyban él, annak szervei jól működnek, egészséges és harmóniában van önmagával és a világgal. Próbáld ki, és Te is meg fogod érezni jótékony hatásait!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupon beváltásához előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 

Nyitvatartás:

 

Előzetes időpontegyeztetés alapján, rugalmas munkaidőben várjuk kedves vendégeinket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Juvenis Esztétika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Tűzkő utca 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére