Mai­Kupon

FÁRADT, STRESSZES, ALVÁS HIÁNYOS AZ ÉLETED? ÉLETENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED? 5 ALKALMAS ENERGETIKAI KEZELÉS DIAGNOSZTIZÁLÁSSAL
25 000 FT HELYETT CSAK 9 900 FT!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Reiki egy kézrátételes gyógymód. A kezelés során a testedet és a lelkedet is Barbara feltölti energiával. Egy jót aludnál? Kimerült vagy, és fáradt? Túlhajszolt, stresszes az életmódod? Testi és lelki problémád van, és  javítani szeretnél az életminőségeden és egészségi állapotodon? Barbara kezelése során megélheted, és ezt az érzést magaddal viszed az elkövetkezendő napokra is. 

A bérlet: 5 alkalomSzeretnéd megtapasztalni az érintés gyógyító erejét. szeretnél egy nyugodt órát eltölteni a rohanó mindennapok közepette? Szeretnéd kézbe venni az egészséged? A Reiki harmonizál, elősegíti a blokádok feloldását, aktiválja az öngyógyító erőket, feloldja a stresszt, vitalizál, gyógyító életenergiákat hoz, csökkenti és megszünteti a fájdalmakat.

A kezeléshez hozzátartozik egy nyugtató, feszültségoldó auraharmonizálás és egy csakratisztítás, illetve harmonizálás is. 

A kezelés időtartama: 1,5 - 2 óra. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bővebben: reiki-gyogyitas.blogspot.com/p/reiki.html oldalon

Bejelentkezés: 20/5485397

Nyitvatartás: H-SZ: 8-20

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szalai Barbara
Cég
SZ B
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Lőportár utca 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére