Mai­Kupon

Fazongyanta Hölgyeknek és Uraknak egyaránt ! Használja ki ezt a hihetetlen kedvezményt ! Ráadásul az akció mellé most AJÁNDÉKBA választhat: térdig láb, hónalj, szemöldök vagy bajusz gyanta közül !!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretné magát úgy érezni, mint egy sztár? Bársonyos simaság, ápoltság, több önbizalom, mindez hetekig?  Most lehetősége van mindezt kipróbálni visszautasíthatatlan áron egy elegáns, igényesen kialakított diszkrét szalonban!A gyantázás folyamata

A gyanta felvitele a szőr növekedési irányával megegyezően történik, majd lehúzása ellentétesen, szőr növekedési irányával ellentétesen. Ez alól a hagyományos cukorgyanta kivétel, ahol mindez fordítva történik. A lehúzás történhet a gyanta típusától függően lehúzócsíkkal, vagy a nélkül. A szőrök eltávolítása gyökerestől történik, és az újabb szőrnövekedés 2-8 hétig is eltarthat, de van akinek gyorsabban visszanő. Ha rendszeresen gyantáztatjuk, akkor egyre tovább tart a növekedés és egyre vékonyodnak a szőrszálak.

A vastagabb szőrszálaknál, mint amilyen az intim területeken is található hatékonyabb a spatulás megoldás. Az intim terület különös figyelmet igényel, mivel itt érzékenyebb a bőr és vastagabb a szőr ezért fontos, hogy jó szakembert találjunk, aki lehetőleg nem kínoz meg minket. Ebben az esetben a fájdalom minimális és a szőrbenövés, bőrirritáció is jelentősen csökkenthető, illetve elkerülhető.

Kizáró ok:

-Bőrbetegségben szenvedők (ekcéma,pikkelysömör,allergia,gomba,övsömör,achne)

Érzékeny bőrűeknek fájdalommentes szőrtelenítés:

-Borotva

-Gépi trimmelés

-Krémes szőrtelenítés

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos időpont egyeztetés szükséges!


A szolgáltatás H-P: 18-23h-ig;  Szo-V: 9-16h-ig vehető igénybe!


30/820-9051  Jázmin Krisztina


Kupon beváltó hely: 1133 Bp. Ipoly u. 3. II.em. 23-as csengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Szolgálat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Ipoly utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére