Mai­Kupon

Fedezd fel az érintés hatalmát és ismerd meg önmagad! 120 perces Tantrikus masszázs kizárólag csak nőknek az I. kerületben, most 8990 Ft-ért!

A Tantrikus masszázs egy több ezer éves múlttal rendelkező masszázsfajta. Hatására sejtjeink megtelnek élettel, megfiatalodnak, és javul életünk élvezetének képessége. A Tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül. A finom, érzéki testmasszázs közben tudatos energetikai munka zajlik, aminek az a lényege, hogy a szexuális energiát, a legfőbb Életenergiát keringetjük a testben. A folyamat sokrétű, testi, lelki, szellemi szinten történik. A masszázsokat fiatalember végzi. 
A tantrikus masszázs hatására változhat a szexuális életed, a szeretkezéseid minősége. Jobban megismered magad, új tapasztalatokkal gazdagodsz, amit hasznosíthatsz a magad és a társad örömére. Segítségével újra örömödet lelheted önmagad és társad felfedezésében. Nyitottabb, elfogadóbb, türelmesebb lehetsz szexuális életed során. 


Miért különleges egy tantrikus masszázs?

  • Mert a zene, az illatok, a hangulatos fények hatására teljesen ellazul a test. 
  • A feltétel nélküli, figyelemmel teli finom érintések felébresztik a benned szunnyadó istennői minőséget. 
  • Hidat emel tested, lelked, szellemed pillérjei között, ezáltal nyugalmat és egyensúlyt teremtve lényed belső rétegeiben.
  • Érzéki, ösztönös vágyaidat valódi, mélyről fakadó szeretetté alakítja.
  • Felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szinten tartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkül.
  • A tantra masszázs lehetőséget nyújt számodra, hogy megtapasztald a tested, és a tested nyújtotta Örömöket. Nincs más dolgod, mint Magadra figyelni, és ringatózni az Öröm és a Szeretet hullámain. Test, lélek és szellem harmóniába kerül!
  • A masszázs során új módon kerülhetsz kapcsolatba Önmagaddal, saját Szexualitásoddal. Teljesen új testi, lelki, szellemi tapasztalásokat élhetsz meg ezen a téren.
  • Új, bensőséges módon vezet el Önmagadhoz, Nőiségedhez. 
 
Ahhoz, hogy a tantrikus masszázs valóban Rólad szóljon, szükséges a megfelelő hozzáállás. Ebben a masszázsban nem az aktív cselekvés, hanem az élmény befogadása és a tapasztalat a lényeg. Ez viszont egyfajta passzivitást kíván a masszázs fogadójától, hogy a masszázs során teljesen rád tudjanak koncentrálni. A masszázs során meztelenül leszel, a masszőr pedig sortot visel. Kellemes illatú, minőségi és teljesen természetes olajokkal fogja megmasszírozni az egész tested, melynek során a határozott, erősebb mozdulatok és a finom simogatások váltják egymást. A kezelés ébreszti és feloldja a szexuális energiát, és segít azt eloszlatni az egész testre. A Tantrikus masszázs lényege nem a vágy felébresztése és kielégítése, hanem a test felfedezése és a test érintésekre adott válaszaival való játszadozás.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Tekints meg a szolgáltató weboldalát! Írd be vagy másold be http:// vagy www. beírások nélkül az alábbi linket masszazsnoknek.wix.com/zsozsi


A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges. 15 órától az alábbi telefonszámon lehet elérni: 06/70-606-8176. Abban az esetben, ha a szolgáltató nem tudja felvenni a telefont akkor minden számkijelzéssel ellátott hívást visszahív.

 

A szolgáltató e-mailen is elérhető: masszazsnoknek@freemail.hu

Az ide küldött e-mailekre a szolgáltató a lehetőleg leghamarabb válaszol!

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Nőknek
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére