Mai­Kupon

Fejfájás?! Pár kezelés alatt megszűnik, de minimum töredékére csökken a kellemetlen napok száma:
6 000 Ft helyett 3 000 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fejfájások 90%-ban az izmok, és-vagy a csigolyák okozzák a problémát, mivel kompressziós hatásukkal csökkentik a fej vér és idegi ellátását. Ez igaz, krónikus és akut esetekben is.

Szó sincs koponyán belüli elváltozásról. Teljesen biztonságos  fogásokkal dolgozom. 

A kezelés időtartama: 15 perc.A koponya alapi izmok fellazításával az esetek java részében megoldódik a probléma. Ebben az esetben nem kap elég vért az agy és ebből kifolyólag csökken az oxigén szintje.

Finom, koordinált mozdulatokkal a merev szakasz kilazítása, majd a feszes izomrészben található csomók szétnyomkodása,tematikus sorrendben.

Az izomeredetű okok esetében a túlterhelt szakaszban fáradásos csomók keletkeznek, és sugárzó fájdalmat generálnak az érintett tájékon. Érdekes összefüggés lehet még  a táplálkozással, például a késő este elfogyasztott vacsora másnap reggel is okozhat fejfájást, nem beszélve a kevés víz ivásról.

Egy hátsó tarkótáji fájdalom vagy halántéktájéki fejfájás eredhet még az elülső nyakizomzati feszültségből is (jelen esetben a fejbiccentő izomból) Ez a jelenség, az ülő munkát végzőknél figyelhető meg nagy számban. Gyakran a középső háti szakasz előregörbült helyzetéből adódóan merül ki, tehát lejjebb is gyűrűzhet a probléma.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges: 70 /536 3601 

www.izomgyogyasz.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gergely Tibor
Cég
izomgyógyász
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1161 Budapest, Csömöri út 158
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére