Mai­Kupon

Fejmasszázs Dr Wu tanítványától! Gyógy-fejmasszázs:7 000 Ft helyett 3 300 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Dr. WU-féle arc- és fejmasszázs alkalmazásával sok gondot megelőzhetünk, illetve a már fennállókat megoldhatjuk! Melyek lehetnek ezek? Egyebek között: fejfájás, stressz, alvási nehézségek, tanulási nehézségek, vizsgadrukk; kimerültség, motiválatlanság; szem-, fül-, orr és melléküregek problémái; agyvérzés, trigeminus-neuralgia, arcidegbénulás; nyak/váll panaszok és számos más kellemetlenség, betegség.A masszázst csak olyanok végezhetik , akik a canadai Ontario College of Traditional Chinese Medicine hivatalos oklevelével rendelkeznek. Magyar országon még ez igen ritka. Fejmasszázs Dr Wu tanítványától!

 

Miért alakult ki igény a fejmasszázsra?
„A fejbőr és az arc akupunktúrás/akupresszúrás pontjainak masszázsával az egész testet kezelhetjük. A fej az emberi test fővárosa, és az összes Yin & Yang meridián egyesülése." Idézet a Sárga Császár Belgyógyászati Könyvéből (ami kínai gyógyászat legkorábbi könyve)
A világban elterjedt masszázstechnikák általában a test egészére terjednek ki, s a fejet, csak, mint a test kis részét, járulékosan érintik, csupán néhány masszázsfogás erejéig, a teljes masszázsra fordított idő kicsiny hányadában. Mindez természetes egyezést mutat a történelem során, a mindennapi életben mindig is fennállott helyzettel: a társadalmat alkotó emberek közül a legtöbben, idejük legnagyobb részében nehéz fizikai munkával kellett megkeressék kenyerüket, s testi erejükkel biztosítsák életben maradásukhoz szükséges feltételeiket. Korunkban azonban gyökeresen megváltozott a munkavégzés jellege, s az emberek munkán kívüli élete is. A technológia fejlődésével és a számítógépek széleskörűen elterjedt alkalmazásával ma a népesség egyre nagyobb hányada végez szellemi tevékenységet, ülő munkát s ennek arányában szorul vissza a fizikai testi erőfeszítés a mindennapi élet összes területén, s így a szabadidős tevékenységekben is. Helyváltoztatáshoz is autóba ülünk, otthon pedig órákat töltünk a televízió előtt. Mindezen változás ugyan visszaszorította a korábbi fizikai munka okozta problémákat, viszont a nyak a szem, az agy megnövekedett aktivitása mellett egy sor „civilizációs" betegséget hozott magával.
A munkavégzés jellegében bekövetkezett változások ellenére - amint Dr.WU könyvében is írja - a masszázs technikák a hangsúlyt máig a test egészére helyezik. A mozgásszegény életmód és a megnövekedett stressz, a környezet megváltozott és igen terhelő állapota, természetes gyógymódért, természetes megelőző és utókezelő módszerekért kiált. Mindezek együtt vezettek el egy új gyógyító eljárás alkalmazásához, a fej masszírozásához, mint természetes betegségmegelőző, gyógyító és utókezelő módszerhez.
„Jóllehet a gyógyítást megtanulni bonyolult folyamat de az egészségre vigyázni és azt helyreállítani mégsem az. A gyerekek, amikor megsérülnek, ösztönösen dörzsölik és dajkálják a fájó területet. Kicsorduló könnyeiket letörlik és kezükbe temetik arcukat, fogják fejüket. A szülők pedig gyakran egy csókkal és öleléssel vigasztalják gyermeküket. Így tehát a gyógyításra már az élet első napjaitól, mint valami nagyon személyesre, természetesre és egyszerűre tekinthetünk. S mindez egy érintéssel kezdődik....
 
 
Mi szerepe van ebben dr. Wu-nak?
A Dr. Wu-féle fejmasszázst Dr. Wu Bin Jiang fejlesztette ki. E technika hatékonyan egyesíti:

  • a hagyományos kínai gyógyászat különböző elemeit, ősi és ma is folyamatosan fejlődő elméletét és gyakorlatát, beleértve a kínai hagyományos orvosi masszázst, a pontnyomásos technikákat (a Tui Na, az An Mo),
  • Dr. WU évtizedek alatt, három földrészen gyűjtött személyes orvosi tapasztalatait,
  • Qi Gong (ejtsd: Csí Kung) mesteri, és harcművészeti ismereteit,
  • a hipnózist,
  • és más technikákat.

 
Mi is az a fejmasszázs? Milyen előnyökkel jár?
„A fej gyógyászatbeli és egészségügyi szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. A testen legfelsőbb és központi helyet foglal el, és a minden egyes személyre jellemző tudati, lelki és fizikai egyedi sajátosságok székhelye is egyben. Azt mondhatnánk, hogy a Dr. Wu-féle fejmasszázs nem egyszerűen a fej masszírozása, hanem a teljes test egészségének javítása, mégpedig a fej, mint kulcs használata által." A Dr. Wu-féle fejmasszázs a hagyományos kínai orvoslás alapjaiban gyökerezik, melynek lényegét a szervezet veleszületett öngyógyító képességének serkentése és táplálása, a szervezet veleszületett öngyógyító képességének serkentése és táplálása, valamint a biológiai egyensúgy és harmónia helyreállítása adja. A Dr. WU-féle fejmasszázs egy 60 lépéses, lágy és harmonikus mozdulatokkal végrehajtható masszázs. Önálló terápiás eljárásként alkalmazható a fej és környéke (nyak, váll, kar és kéz), de távolható módszerként a test egésze gyógyítására, a betegség megelőzésére, a szépség és a fiatalság, a jó kondíció megőrzésére, az öregedés lassítására, kozmetikai célból (a ráncok csökkentésére, az arcbőr rugalmasságának javítására), de a közérzet javítására, a stressz csökkentésére is. A kezelés sokszoros előnyökkel jár, mivel a helyi hatások mellett a test egészének harmonizálásával, a belső szervek, rendszerek és folyamatok szerves fejlesztésével is előnyösen hat vissza, belülről és távolról ismét a fejre (!), s annak szépségére, fiatalosságára is. A módszer biztonságos, jól tanulható és bárki (természetesen képzett személyek!) által eredményesen alkalmazható.
 
 
Milyen érzés?
Jó tudni, hogy a kezelés rendkívül kellemes mind a kezelt, mind a kezelő személy számára. Pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít, rendszeres alkalmazásával igen jó hatások, tartós eredmények érhetők el a fent említetteknek megfelelően.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség: Hunyady Gábor 20-972-3312 

Helyszín Budapest Óbuda Pozsonyi u.32! Ingyenes parkolás!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CS Gabriella
Cég
gabrielstudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Pozsonyi utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére